divendres, 31 d’octubre del 2008

Actualització atípica

Darrerament no he tingut massa temps per a moltes coses i entre elles per actualitzar el meu blog. El temps és limitat i et força a establir prioritats.

Així doncs fins al moment no havia pogut felicitar públicament al col·lectiu del BLOC JOVE de València per la campanya "Mou-te per València" que ha generat tanta expectació i que confie que durant els propers mesos genere moltes propostes per tal de denunciar la lamentable situació de la mobilitat al cap-i-casal i a la seua àrea metropolitana. És una campanya que ben segur es convertirà en un referent per al conjunt de la nostra organització. Enhorabona!

Tampoc no m'havia donat temps fins ara epr a comentar l'entrevista que http://www.bondiatorrent.com/ em va fer a l'agost i que han publicat ara a l'octubre. El públic, a banda de comprovar com efectivament finalitze l'estiu novament perdent uns quilets, comprovarà també que la premsa, al parlar del valencianisme, continua interrogant-nos sobre aspectes com el conflicte identitàri i la tradicional divisió de la familia valencianista.

Molta més audiència hauran tingut les declaracions que com a vianant em va recollir Antena 3 Notícias, i que també recollix Levante-EMV a la seua pàgina web, al respecte de la baixada de temperatures. La meua resposta, com voreu és filosofia pura. Però tampoc no em demaneu més sobre un tema com el que ens ocupava i amb els termometres a 9 graus...

I aprofitant l'actualització una mica atípica anuncie que estrenem un nou módul al blog, concretament el de "Seguidors" que fa temps anunciava Blogger i que... -ja era hora!- ... ja està disponible per als blogs en valencià. Amb ell Blogger tracta de reforçar-se com a xarxa social i podreu afegir-se com a seguidors del blog per estar alerta de les actualitzacions des del vostre panell de control personal. El podeu afegir al vostre blog des del Panell de control, en la secció de Format.



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pere, He obert un nou bloc: "Des d'Altea estant". Fes-li una ullada.
Raimon Galiana

Antzoki ha dit...

y además sin avisar, que es lo peor. Això per quin tipus de "pluja" va pillín?

Salut i valenciania

Antzoki ha dit...

Putoo la capçalera va canviant? O esta es la definitiva? Siga com siga la millora és més que notòria.

CADA DIMARTS
http;//eldivendres.blogspot.com

Anònim ha dit...

Hi, I can’t understand how to add your site in my rss reader. Can you Help me, please :)

rH3uYcBX

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com