divendres, 30 de desembre del 2005

ANTIVALENCIANISTES!!!

No se si em quedarà algun lector despistat, Tants dies sense escriure... he estat liat amb diverses coses, entre elles ressuccitant www.diariparlem.com , trobe que ha pagat la pena la cosa. Vosaltres mateixos jutjareu.. He escrit alguna que altra coseta també, no vos penseu. Podreu trobar-ne al web del Bloc Jove el darrer article d'opinió com a portaveu nacional de dita organització.
Hi ha moltes altres coses que comentar però no ho faré hui. Vinc canyeret i m'abellix parlar poc i clar. Per exemple, i per dir una obvietat... Coalició Valenciana és el partit dels antivalencianistes
Per que un grupuscle prepolític que acull amb braços oberts als qui participen de manera desacomplexada, desvergonyida i descarada de la intimidació, l'amenaça i la violència indiscriminada contra altres valencians no és altra cosa que un grup d' antivalencianistes .
Per que un grup de gent que amb mètodes propis d'un populisme neofeixista fa una crida visceral contra un poble que desitgem amic i germà com és el català no pot ser altra cosa que un grup d'antivalencianistes .
Per que un grup de gent que promou l'odi, la crispació, l'enfrontament i el distanciament entre els valencians i valencianes, entre nosaltres mateixos, no és una altra cosa que un grup d' antivalencianistes
Pertot açò i per moltes altres coses ben òbvies faig una crida a promoure un pacífic, valencianista i alliçonador Google Bombing . (Possiblement el primer del País Valencià)
Per als qui la parauleta no els hi diu res ho explicaré ben senzillet.
Es tracta d'aconseguir que, al cercar determinada paraula en Google, es mostre com a primer resultat la web objectiu, fet que s'aconseguix amb molts enllaços amb esta paraula apuntant cap eixe web.
En este cas, serà, com no pot ser d'altra forma antivalencianistes la que apunte al web dels antivalencianistes. ;)
Així doncs, valencianistes del món i simpatitzants de tot arreu, gent d'esperit democràtic, contraris a la violència, webmasters compromesos i resta de gent de be.
Col·laboreu amb el "Google bombing"!!!
Si teniu un blog, o qualsevol típus de pàgina web hi ha prou amb que inclogueu al body, html, o al teu post, un enllaç amb el següent codi:
 Este és el codi que has d'inserir

Si la cosa funciona bé, que funcionarà, en poc de temps la cerca durà a qualsevol curiós al lloc correcte. Al web dels antivalencianistes

No hi ha paraula que els definisca millor. Precissament per que és el contrari del que ells diuen ser.

2 comentaris:

Tagarinet ha dit...

No sé si heu pensat en l'efecte boomerang i si heu obert una guerra (virtual) fatricida...
Jo m'abstenc.

Anònim ha dit...

Jo estic preparant la meua web encara però en quant la tinga ho posaré.

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com