dilluns, 29 de maig del 2006

Estratègies

Fa alguns mesos em vaig proposar mantindre'm al màxim al marge del debat públic sobre l'estratègia que el BLOC, on hi milite i on s'encaixa el BLOC JOVE, hauria d'adoptar de cara al 2007. A dia de hui em mantinc ferm en eixe posicionament. Tot i saber que mai no es pot contentar a tothom em conforme amb no ofendre en excés a ningú, donat que ém toca ser el Portaveu de tothom. Pense d'una banda que un debat d'estes caracteréstiques s'ha de fer de manera civilitzada i a casa dels novios, de les parelles de fet o dels qui es volen emancipar junts o per separat. Això no vol dir que s'haja de fer oids sords al que es comenta al carrer, però, la decisió última no li correspon als qui diuen què.. o què.. Qüestió de tindre clar on rau la sobirania. I d'equilibris entre una organització autònoma però pensada com a instrument polític d'una cosa, que al nostre cas es diu nacionalisme valencià.
Continuarà...

4 comentaris:

fernando morales ha dit...

I per davant de tot s'ha de fer amb transparència, perquè tots sàpien en què consisteix el pacte i quin posicionament pren cadascuna de les parts. Perquè si no acaben barrejant-se totes les idees i l'electorat està confós, gens convençut, i acaba votant el Pla de Camps.

Vent d Cabylia ha dit...

Consulteu a les bases...

Xavier López ha dit...

Està bé que com a portaveu no vulgues entrar en un debat en el és dificil ser imparcial.
Ara bé, a nivell de Bloc Jove sí que es pot fer un posicionament envers als pactes que el Bloc vol signar. S´ha fet a les JERC amb l´Estatut i s´està fent amb la jovent d´EU. Que ens separà d´ells? Que està passant per a que no puguem dir la nostra?

Pere Fuset ha dit...

Hola Xabi, si responguera completament la teua pregunta no estaria sent coherent ;) però en qualsevol cas trobe que és senzill entendre les diferències entre una organització com les JERC i BLOC JOVE (tamany, organització, cojuntura..) i d'un plantejament polític (estatut, constitució europea) o d'una estratègia electoral. ja ho parlem amb més calma.

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com