dijous, 21 de maig del 2009

Lectures recomanades

No he deixat d'escriure, tot i que reconec que no em passe per ací tant com deuria, el microblogging del Facebook m'ha acabat per captivar i els faceamics i faceamigues ben be que ho saben... puix ho patixen. Per la fluidesa i espontaneitat dels debats és una ferramenta genial per a llançar pensaments i altres provocacions i rebre respostes automàtiques.

Faig propòsit d'esmena i faré per actualitzar amb major freqüència també des del meu blog. En qualsevol cas aprofite esta actualització per recomanar-vos unes quantes lectures...

D'una banda l'article Thous, més enllà de l'himne que vaig publicar al Pica'm on per cert també escric sobre altres coses un tant més banals com la sèrie dedicada a les celebrities nacionals del youtube. D'este mateix tema, dels Thous i l'himne, hem enviat una nota de premsa des del BLOC de València .

D'altra banda un altre article publicat al Pica'm amb motiu de la celebració de les trobades:
Un clon per a Escola Valenciana.

I per últim un article que també reproduïx el Pica'm però que està extret de La Vanguardia que com ja sabreu està fent un seguiment prou generós del debat sobre la qüestió valenciana. En este cas Salvador Enguix ho analitza des d'una perspectiva intel·lectual: la cuestión valenciana, una vez mas.

Espere que tot i que només siga per que l'ecologisme figura entre els valors de molts de vosaltres entengueu açò del reciclatge d'articles. Prompte torne a la càrrega amb nou material.

1 comentari:

joan ha dit...

El nostres país es troba oprimit nacionalment per un altre país (Castella). Per tant, és evident que l'himne de Serrano i Thous haja estat rebutjat pels nacionalistes. Un himne com aquest, on es canten les glòries valencianes però que no inclou cap reivindicació en un context d'opressió nacional, no pot animar a la lluita sinó més bé fomentar l'autocomplaença. Per això és un himne tan estimat pels sectors espanyolistes. L'himne de l'Exposició serà un bon himne només quan el País Valencià esdevinga independent i llavors ens puguem dedicar exclusivament a glorificar les notres virtuts com a Poble.

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com