dimecres, 30 de novembre del 2005

Aterratge a la blogosfera

He tornat de Londres. M'ha impressionat!! Tant que preferisc deixar les anècdotes per a altra ocasió... Només dir-vos . criaturetes que llegiu este blog, que estic sa i estalvi.. i parlant d'estalvi... continue buscant treball, tot i que mentrimetres vaig fent apanyos...
He llegit alguns blogs de companys, amics, saludats i altres.. Entre ells les dos noves incorporacions a la blogosfera d'Albert Sebastià i Enmig del desert, que prompte enllaçaré.
M'ha cridat molt l'atenció el blog d'OPB, un xaval que escriu a Racó Català i des de fa agun temps, també a Valencianisme.com. Mireu la curiosa notícia de la que es fa ressó.
Lamente convertir el meu blog en un zapping d'altres blogs. O
tal volta no ho lamente tant.. a mi sempre m'han agradat eixos programes de
retalls televisius. Quasi tant com la macedònia de fruites.
Cucarella també ha escrit, en la seua particular croada contra el món mundial, criticant unes subvencions al Tirant lo Blanc. Fa gràcia trobar a segons qui denunciant "l'or català" (o un mal ús per al mític propòsit de la llegenda anticatalanista!!!) I Enric Gil li ha contestat. Jo no ho faré, que després de les seues poc amistoses paraules he fet pròposit d'esmena. Deixaré la meua vocació per altres menesters. Només un apunt Toni. Aquella tertúlia, a la que dissortadament no vingué Teresa Garcerà per problemes de salut, la va organitzar servidor (el mateix, per cert que signà aquell article en defensa de l'AV quan alguns "intuiem" el cop d'estat del Conseller Font de Mora) , conscient que per a tindre una perspectiva global del valencianisme polític no es pot, de cap manera, menystindre a ERPV.
El Blog del portaveu del Consell està molt avorrit. Res a comentar al respecte.
Si de cas, puc recomanar que llegiu els darrers articles incorporats al web dels autors de "Nosaltres Exvalencians". Vull dir www.exvalencians.com . Per cert, entre els cartes al director del Levante de hui, trobe una de Vicent Soler (De Sueca a Suècia, un tant excessiu . VICENT SOLER ) i una vegada més sospite quina ha estat la seua font d' inspiració... ;)
També interessant l'article de Baeta, infatigable en l'afany per donar a conèixer la figura de Constantí Llombart. Mireu l'article i ja parlarem d'aixó amb calma... Constantí Llombart . VICTOR BAETA i SUBIAS - Associació Constantí Llombart
Demà, o ciberdemà, o quan em done per escriure de nou, tractaré de ser més original i escriure sense excessius retalls. Hui, però, estic gos. Guau!

1 comentari:

Anònim ha dit...

No és Enric Gil l'únic que ha contestat. Albert Sebastià també ha deixat unes quantes perletes al blog del Cosquerelles on el deixa per terra.

La pena és que siga tan excessivament educat, pareix que li dolge retratar-lo.

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com