dilluns, 21 de novembre del 2005

London, xe tu London!

Si res no m'ho impedix (i la mala pota que tinc em fa tindre encara reserves...) dimecres estaré a London, a Anglaterra, al Regne Unit. (United Kingdom, twelve points per als seguidors d'Eurovisió..). Ja tenia ganes ja!
M'imagine la ciutat com una mena de parc temàtic de dimensions descomunals. Si més no pels preus.. tot i això a London viu gent, i com vien els londinencs quasi m'interessa més que el Big Ben , el London Eye i resta de postals típiques..
No se si desitjar que neve, per arredonir el preciosísme d'una Londres prenadalenca.. o desitjar una temperatura més agradable. Aprofitant l'avinentesa cercarem petjades valencianes. Entre elles unes quantes obres pictòriques que estan segrestades a la city.
Com són estos britànics tu! Demà hauré de canviar els euros per pounds , comprar un adaptador elèctric, fer-me a l'idea de que els cotxes van pel sentit contrari al que estic acostumat, i saber alguna cosa de les equivalències de litres, metres, kilograms i temperatures...
I el que és més cridaner, diuen que allà no parlen valencià!!!
Hauré de practicar això del "What time is it?" de l'escola.
Tot un repte per a un "localista de collons" com jo. Ja vos contaré l'aventura...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo millor de tot és que ho mesuren tot en polsades excepte el tamany de la pantalla de la televisió, que ho fan en centímetres. Són uns toca-collons de primera estos anglesos!

Nomdedéu ha dit...

passa-ho bé i no trenques res, que després tot se sap

Anònim ha dit...

Practica molt d'anglés a vore si després t'agarren per a donar Education for the Citizenship of the Collons.

Passa-ho bé!

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com