dimecres, 26 d’abril del 2006

Publicitat

Cal llevar-se el barret de quan en quan davant els publicistes. Els anuncis de l'ONCE són, indiscutiblement, dels millors que es poden vore a la tele i m'han fet escapar somriures i llàgrimes (com el títol de la pel·lí que encara no he vist i de la que em parlavala sogra este cap de setmana).
Però de vegades apareixen molt bons competidors. Així estos dies una molt imaginativa campanya per internet ha aconseguit sorprendre a molts i indignar a uns altres. Diu l'amic sergi no se què d'una campanya vírica... ho incorpore al lèxic, fins ara havia sentit parlar de la tècnica scissors.
Segurament si sou mínimament familiars amb la xarxa ja l'haureu vista. Parle de www.nomiresmtv.com i la cançoneta que per a més inri es queda al cap amb facilitat (més encara si sou fans de la casa azul, com és el meu cas gràcies a Sara i Javi).
Un bon amic, gai i com a tal damnificat d'una moral ultraconservadora i sovint hipòcrita encara vigent "en amples capes societàries", em comentava que és gratificant que se li pegue la volta a la truita d'esta manera de quan en quan. (Disculpeu-me si l'expressió n'és un calc del castellà, però no conec cap altra més adient). No li manca raó. Afortunadament hui he llegit que un grup de rectors progressstes instn al Papa a aprofitar la trobada Mundial de els Families per a reconèixer la diversitat de típus de families. No és l'únic repte pendent de l'esglèsia però ja va bé que algú els ho vaja recordant, i més encara des de dins.
Gaudiu-ho i ja sabeu... si estimeu a Laura...
PS: M'ha fet molta gràcia vore un missatge de Pablo ací, i més encara que s'haja llançat a ferho en valencià. Quan escrius en internet ho fas pensant que vas a ser llegit per gent, però no t'imagines per quina gent.
Ja m'expliques com has anat a parar ací nano! Espere retrobar-te prompte. Dis-li a Javi que m'avise a la propera...
PS: Sí, ha passat el 25 d'abril i no he dit ni mu. Estix desintoxicant-me? ;)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jajaja, es el que passa quan tens massa temps aborrit a la feina, que et poses a navegar i trobes coses i gent coneguda.

Afila el llapis per a la visita del Papa, no espere menys del teu blog!!

Tenim pendents eixes cerveses ;-)
... i visca La Casa Azul !!

Raboset ha dit...

Hòsties, si que arriba lluny Laura! És brutal!!! xD

Anònim ha dit...

hehehehe hi ha fotos comprometedores amb el amo a laura... i la versió d'esperaré a q se opere... no diré res... xD

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com