diumenge, 6 d’agost de 2006

Flog

Desde fa alguns anys havia assumit que mai arribaria a la modernitat sense tindre un fotolog.
Ara que el tinc, tot i no tindre càmara (si la tinguea seria pitjor, pregunteu-li a qualsevol víctima) el meu amic Xavi em diu que el que mola són els Msn spaces. ´

Jo al meu ritme, sense presses...


Mai he sabut distinguïr si una ampolla està mig plena o mig buida, menys encara si per un lloc li entra l'aigua i per l'altre l'ix. Trobe que és absolutament improbable que siga en la mateixa proporció, però la diferència potser siga imperceptible a l'ull humà. O li pregunte a nostre senyor o m'espere una miqueta més per tindre-ho clar. O això o la botella cobra vida i em diu:
- Gilipolles, què no ho veus clar? - opció preferent però dissortadament impossible.
Jo al meu ritme, sense presses...

2 comentaris:

mongel ha dit...

Jo em vaig fer el meu uns dies abans d'anar al rock a la mar. la veritat és que està bé, així pots agafar fotos que la gent habitualment no te les passa, jejeje.
Per cert la modernitat no és estar a l'ultima moda ni ser l'avantguarda sinó ser un mateixa i no anar a la borregada, però pense que hi han coses que són innates al ésser humà no?

Xavi López ha dit...

Xavi d´Alacant, al qual li agrada queixar-se de tot, també em comenta que no li agrada gens que no tingues un enllaç cap al seu blog... jo li faria cas, a vegades pot ser perillós xD ;)