dilluns, 11 de setembre de 2006

Don't stop me now/ the time is now

Darrerament, abans d'anar cap al despatxet del BLOC JOVE em pose una miqueta d emçusica menrte rellig fòrums, correus electrònics o articles de la premsa.
La música esta feta per a servir de banda sonora d'una pel·lícula amb una esperança de vida a món occidental, propera als 70 anys.

Així que hui he gaudit d'una lectura molt animada amb Mesclat, Presuntos Implicados Moby, Moloko, obrint Pas, Antònia Font, Alcazar i Air (vos recomane que sentiu la cançó Surfing on a rocket, senzillament m'encanta).

Així, a l'arribar a les informacions sobre les negociacions per a un possible acord entre EU-BLOC , el reproductor del Windows ha triat "aleatòriament" una cançò de Quuen.
Don't stop me now! Que gran cançó...

En acabar, i animat encara per la tonaeta, m'he decidit a revisar les bases del concurs de vídeos d'Adéu PP (www.adeupp.org) abans d'enviar-les a tot el llistat d'associacions del que dispose i en esta ocasió Moloko em recordava que the time is now.

***
Feliç diada a tots els catalans i catalanes que curiosegen per ací. I un emotiu record per als altres 11-S que ens ha deixat la història contemporànea.