dilluns, 6 de novembre de 2006

Digueu-ho clar.


Tu diràs! Amb el BLOC JOVE... adéu PP!

Això ens ha generat cert debat intern i certs esforços de cara a negociar una coalició electoral amb EU i Verds com aprovà el nostre Consell Nacional. En la mesa de negociació hem demostrat sempre seriositat, generositat, flexibilitat i "patriotisme" o si preferiu un terme menys embrutat, compromís amb el país, per damunt dels interessos estrictament partidistes, que d'altra banda, són i seran sempre armoniosos amb els del país.
L'aliança amb EU no és l'única via per accedir al canvi polític. N'hi ha d'altres estratègies, amb altres riscos, amb altres esforços i amb altres oportunitats. Vies que caldrà explorar i estudiar amb seriositat si EU s'enrroca amb una proposta inassumible i humiliant per als més de 100000 votants valencianistes, com porta fent des de fa massa temps. Clarificat el panorama a la seua Assemblea, EU ha de dir, d'una vegada per totes a què vol jugar i qué vol fer d'este país.
Nosaltres ja ho hem dit clarament, per activa i per passiva. I estem desitjant que siga la ciutadania qui prenga la paraula i diga amb nosaltres, ben alt i clar, allò de l'Adéu PP, que hem convertit quasi quasi, en una consigna generacional.

2 comentaris:

David ha dit...

D´acord amb tu, el pacte es té que produïr amb unes condicions dignes per al BLOC, un partit que té més de 100.000 votants i que és la tercera força política municipal.

Si es posen bobos els de EU, que pacten amb ma tia la monja.

Jorco ha dit...

amb quines enquestes treballa la gent del BLOC?
què passaria si anaren amb EUPV?
i anant-hi sols?
la gent se'n cansa, de llençar el vot...

teniu alguna informació al respecte?

gràcies