dilluns, 6 de novembre del 2006

Digueu-ho clar.


Tu diràs! Amb el BLOC JOVE... adéu PP!

Això ens ha generat cert debat intern i certs esforços de cara a negociar una coalició electoral amb EU i Verds com aprovà el nostre Consell Nacional. En la mesa de negociació hem demostrat sempre seriositat, generositat, flexibilitat i "patriotisme" o si preferiu un terme menys embrutat, compromís amb el país, per damunt dels interessos estrictament partidistes, que d'altra banda, són i seran sempre armoniosos amb els del país.
L'aliança amb EU no és l'única via per accedir al canvi polític. N'hi ha d'altres estratègies, amb altres riscos, amb altres esforços i amb altres oportunitats. Vies que caldrà explorar i estudiar amb seriositat si EU s'enrroca amb una proposta inassumible i humiliant per als més de 100000 votants valencianistes, com porta fent des de fa massa temps. Clarificat el panorama a la seua Assemblea, EU ha de dir, d'una vegada per totes a què vol jugar i qué vol fer d'este país.
Nosaltres ja ho hem dit clarament, per activa i per passiva. I estem desitjant que siga la ciutadania qui prenga la paraula i diga amb nosaltres, ben alt i clar, allò de l'Adéu PP, que hem convertit quasi quasi, en una consigna generacional.

1 comentari:

Jorco ha dit...

amb quines enquestes treballa la gent del BLOC?
què passaria si anaren amb EUPV?
i anant-hi sols?
la gent se'n cansa, de llençar el vot...

teniu alguna informació al respecte?

gràcies

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com