dijous, 28 de desembre del 2006

Fins una altra

Ja és definitiu i vull que sigueu ela primera gent en saber-ho. Demà mateix partiré cap a Madrid per tal de començar els assajos. A mitjans de gener comença la serie i tinc molta faena a fer. Encara no se si podré escriure regularment al blog i el més segur és que haja de deixar aparcades les meues responsabilitats polítiques i associatives.... . L'oferta ha estat molt temptadora i no he pogut negar-me tot i que vaig intentar negociar la incorporació per a més avant. Una de les meues vocacions infantils, a la fi es fa realitat!!

Marxe per donar vida a un dels personatges de la serie "La que se avecina" a Tele5, produïda pel mateix equip que "Aqui no hay quien viva" ara que la productora de Jose Luis Moreno ha estta parcialment comprada per T5. Les histories seran una miqueta diferents i de fet els actors, en bona part els mateixos, canviaran la seua interpretació.

Poca cosa puc dir del meu personatge a hores d'ara. Només avance que serà un jovenet periodista valencià acabat d'arribar a la ciutat del Manzaneres, que treballa els caps de setmana com a dragqueen a un popular pub de Chueca per tal de pagar-se les despeses de la seua estada a Madrid. M'he fet algunes proves amb el vestuari i estic molt mono. El pitjor ha estat la depilació integral... aiiiis!

Espere trobar sort i poder tornar de quan en quan pel meu estimat país. Vos duc al cor!!!
Ens veiem molt prompte... espere.

1 comentari:

Xavier López ha dit...

Molta sort! El personatge et ve com un guant, només canvies Le Club per Chueca... :P De fet per a mi és fins i tot un alicient que t´hages decidit a formar part del món de l´espectacle, per fí podré presentar la meua candidatura a Portavéu Nacional i fer del BLOC JOVE una veritable Associació d´Amics del Lo Regne de València allunyada del pancatalanisme hiperfusterià latent al que ens téns acostumats. Bé, bon viatge i salutacions per a Adrià Collado xDD

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com