dimecres, 31 de gener del 2007

Falleritzem la música en valencià.

En només 28 dies entrarem en Març, més de falles, i enguany també, de magdalena-festa-plena. Ja saeu que m'apassionen les festes valencanes i molt especialment les festes del foc.
El proper 1 de març començen les "mascletaes" , puntuals i fins al 19 de març, a la Plaça de l'Ajuntament de la Ciutat de València. I cada dia la mateixa selecció musical amenitzarà l'abans i el després de cada disparada.
Des del BLOC JOVE podiem haver demanat que substituiren el "valencianefallaslaralalá" per Amor fallero, de Cristina Percances per no repetir-nos, però no, afortunadament no és així i de nou, i fins que siga assumida la proposta, hem apostat per demanar que la música en valencià sone a la megafonia de l'Ajuntament. A vore si així contribuïm des de les falles a la seua normalització. La proposta va més enllà i demana que s'edite un cd anual. Pegue-li una ullada si us interessa.
A vosaltres, intrèpids/es activistes us demanem que us sumeu a la iniciativa enviant correus a jcf@fallas.com indicant simplement: "Per unes "falles valencianes, música en valencià a les mascletades". Serà tan difícil sentir Soul Atac, Bajoqueta Rock o Sva-ters a la Plaça de l'Ajuntament?
Ja que estem deixeu-me que faça propaganda del bloc d'un bon amic. http://monfaller.blogspot.com/ No té desperdici tot i que darrerament tampoc no actualitzacions constants...
Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com