diumenge, 28 de gener del 2007

Kms pel territoi!

Fara tot just un any, anant de camí cap a Torrent per tal de fer una ullada al porrat de Sant Blai algú em va dir que un bon polític ha de transmetre confiança de manera que puguera respondre afirmativament a la següent pregunta:

- Li compraria vosté un cotxe de segona mà a este home?

Crec que a Enric Morera mai no li compraré , no per res però no tinc els diners ni el permís de conducció , però, això sí, vaig molt tranquil i confiat quan ell va al volant. És un conductor responsable i cívic i per a mi, exigent i poregós com sóc a l'hora de ser transportat és una bona garantía. Transmet eixa confiança. Si a això li sumes que el viatge va ameniçat d'anècdotes i batalletes i de retrobaments i descobriments, polítics i personals, a l'arribar a les destinacions entendreu que de quan en quan m'agrade acompanyar-ho. Ahir ho vaig fer cap a Xeresa i Benissa.
A Xeresa (La Safor) presentaven a Tomàs Ferrandis com a candidat a alcalde amb no poques possibilitats després del gran treball d'oposició que ha dut a terme a un ajuntament amb un PP descomposat en tres o quatre fragments. Allà el BLOC ha abanderat la lluita contra la desfeta del territori i els desorbitats projectes urbanístics així com la defensa de l'agua pública. Entendreu del que parle si feu una ullada a algun d'estos vídeos. Per eixe motiu estic covençut que serem capaços de convèncer a amples sectors del poble de la bondat del nostre projecte i expressaran eixa cnfiança en format electoral. Parle de gent que possiblement siga certament diferent al nucli dur de l'electorat tradicionalmen nacionalista al nostre país i aixó és molt positiu per que significa precissament ampliar les bases del valencanisme.
El treball que fa Ferrandis a Xeresa, Tur a Xàbia, Nomdedéu a Castelló, Pitarch a Silla i allò què farà gent com Morera, Pañella, Dimas i Chesa a les Corts és BLOC, és valencianisme polític i això hem de fer entendre a la ciutadania per tal d'aconseguir la seua adeció cap al nostre projecte nacional. Per on passa la construcció nacional si no és per este camí?
On també he trobat unes bases ben ampliades, a banda de retrobarme a Jaume i a Xavi Tro, ha estat a Benissa. Allà també hem fet un gran treball contra l'especulació del territori que amenaça molt especialment les comarques de La Marina. Entre els assistents al sopar benissers i benisseres , de naixement o d'adopció, de divers accent i procedència. Tots vertebrats baix els ideals de progrés, sostenibilitat i estima al territori que representa CIBE-BLOC. Entre els valencians nouvinguts presents, als que Morera ha parlat en valencià, precíssament per respecte a la seua condició de ciutadans, estava l'intrèpid vicepresident d'Abusos Urbanístics No, Charles Svoboda, que ha estat liderant a nivell europeu la lluita contra la depradació del nostre territori. A Benissa és un d'eixos llocs on la necessitat de canvi polític, de dir Adéu PP, cobra especial rellevància.
I així, tot i que es facen les 2 de la matinada sentint testimonis plurilingües i arribes a les 3 i mitja a casa, dona gust entrar al blog i contar-ho. Per que ara mateix no pot haver-hi res més satisfactori que compovar com la societat valenciana no està morta, és menys tonta del que ens han fet creure, i planta cara. Pel territori hui han sigut uns quants kms.
PS: La criatura ha (re)nascut, ha sigut xiqueta i li diuen Valencianisme.com. Les colònies i pelutxets millor per al pare.
Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com