dimecres, 3 de gener del 2007

Vídeos contra el BLOC

Pel que sembla el BLOC JOVE no som els únics que hem apostat pels vídeos com a recurs pedagògic per animar la campanya electoral. Així quan queda poc menys d'un mes per a partcipar del nostre concurs d'Adéu PP altres pengen vídeos per tal de parodiar la nostra pròpia gestió. És el cas d'este original vídeo pressumptament (ehem, ehem) realitzat per un grup de Jerpvis de Benicarló als qui felicite per les bones dots en el playback. Això sí, trobe que seria desitjable que empraren tot el seu art en realitzar oposició a altres grups que si són responsables de la situació que afronta el país, i per extensió, Benicarló.

Siga com siga, ací teniu el vídeo.


8 comentaris:

Xavier López ha dit...

El que més gràcia fa es que ens acusen de voler governar... supose que ells hauràn fundat el seu partit polític per a reunir-se una vegada a la setmana a mirar la cada cop més castellanitzada TV3 i lamentar-se de com de mal estem al País Valencià.
De tota manera la conclusió es ben senzilla: si posaren el mateix enfàsi en fer oposició al PP que en criticar l´actuació d´un partit extraparlamentari de segur ens aniria als valencians moltíssim millor. Però això és com demanar peres a l´om.

Marc Arza ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Marc Arza ha dit...

Que cony hi fa ERC al País Valencià? Ajudar no pel que veig!

Sort i endavant,
Marc
www.catalunyafastforward.blogspot.com

Àngel Pérez ha dit...

La veritat és que no entenc a estos nanos.

Anònim ha dit...

Pos a ami mepareix que reflecteix perfectament certa ambigüetat.

Anònim ha dit...

Però tu on et bases per a dir que son jerpvis ignorant? Que quan aquest vídeo estaba fet a benicarló no sabiem si fariem llista o no? i després claveu a un company de benicarló i jerpvi de moderador a blav.com? va tio menys demagògia barata i més currar.

un jerpvi

El Concurs ha dit...

Només aclarir que no formo part de ler jerpv i 2on que que jo sàpiga, aquestos del video no són benicarlandos. (encara que tenen gracia :D ) i espero que ser moderador de valencianisme.com siga per merits i no per quota, no Pere? ;)

Salut!

Anònim ha dit...

Xico, però si malauradament no hi ha JERPV a Benicarló. No intoxiques tant...

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com