dimarts, 13 de març del 2007

Preparant una primavera de canvi

Cada any el BLOC JOVE organitza un grapat de concerts per tot el territori valencià. Són concerts de música valenciana i/o en valencià, per què com em comentàven alguns integrants del Col·lectiu Ovidi Montllor la problemàtica dels nostres músics no afecta únicament per raó de llengua. Organitzar concerts, gratuïts com els que acostumem a fer requerix un esforç que de vegades passa desapercebut, des de l'esforç per aconseguir el finançament i l'espai, epr publicitar-ho, per la seguretat, pel bon funcionament, per fer que els músics sopen contrarellotge...

Al BLOC JOVE tenim a l'Albert Sebastià al capdavant de la "Primavera del canvi" , nom amb què hem batejat el cicle de concerts que durem a terme durant els 75 dies que ens separen de l'Adéu PP i que encetem esta setmana a Castelló i València amb motiu de Magdalena i falles.
Tindre a l'Albert és tota una tranquilitat i un respir per a mi, que sóc ben patidor quan es tracta d'organitzar grans actes. Per molt que calga pressionar a autors i impremta per tindre uns cartells a temps, o fer alguna altra gestió de darrera hora, tenim la garantia que el concert sempre serà un èxit de participació.
Estos dies són de frenética activitat organitzativa per als equips del BLOC JOVE de València i de Castelló que s'esforcen en publicitar al màxim la convocatòria de reivindicació festiva. Altres col·lectius preparen els concerts que vindran més avant, a l'abril i al maig amb el mateix entusiasme. I al final, la primavera del canvi haurà estat per a la joventut valencianista, de progrés i ecologista, una manera més de reivindicar el canvi que ens mereixem el proper 27 de maig.
Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com