divendres, 27 d’abril del 2007

Els clics també diuen Adéu PP

Quan escric estes liníes el vídeo guanyador del concurs Adéu PP haurà rebut més de 3000 visites al youtube. Unes xifres que caldrà sumar als milers que han pogut vore'l per la perseguida InfoTelevisió (afortunats ells i elles) i els centenars que l'han vist per les projeccions i actes de l'Adéu PP que hem dut a terme per tot el país (hui mateix a Betxí i Carcaixent). També estarà dins del 20.000 DVD's que el BLOC ha editat amb motiu del 25 d'abril i que s'aniran lliurant segons la demanda (demaneu.. demaneu..)

El vídeo és un treball genial d'un grapat d'amics de l'Horta que fan un web molt divertit www.webfelina.org on trobareu altres produccions anteriors amb menor càrrega crítica però igualment imprescindibles. M'han demanat gent ben diversa que els felicite pel vídeo i ho faig sense deixar de fer extensiu eixe reconeixement a la resta de vídeos que han participat al concurs i a tots els que van fent aparició per la xarxa amb este lema que hem convertit en el crit de guerra d'una societat que vol canvi.

El vídeo guanyador presentàrem un parell de dies abans de les projeccions del Ja en tenim prou que el PP ha tractat d'obstaculitzar davant la Junta Electoral , i també un parell de dies abans que el PP talle finalment les emissions de TV3 a les comarques del Sud. Un tancament previst per a divendres a les 11:00

Si en un parell de dies no escric preocupeu-vos... potser el PP haja enviat un tècnic a ma casa a precintar-me l'ordinata. Si passa els diré allò d'Eppur si muove... adéu PP.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per a que tothom puga vore el vídeo prohibit.

http://video.google.es/videoplay?docid=-176623016355720230&q=Ja+en+tenim+prou

http://video.google.es/videoplay?docid=5976162569807318993&q=Ja+en+tenim+prou

http://video.google.es/videoplay?docid=8802948758698542615&q=Ja+en+tenim+prou

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com