diumenge, 15 d’abril del 2007

Territori en joc

De nou carretera i manta, esta vegada fins Benissa, de nou per a una presentació comarcal de l'Adéu PP. (ot i que ja vaig estar acompanyant a Morera fa algunes setmanes esta vegada he tingut una miqueta més de temps per vore el poble i m'he quedat meravellat veient els edificis del Carrer de la Puríssima. Del terme poc més he pogut vore tot i que pel que me comenta gent com Xavi Tro, regidor pel CIBE-BLOC està amenaçat pel monstre de l'urbanisme salvatge del PP:
Altra meravella és creuar La Safor... potser serà per que els darrers mesos l'he creuat un fum de vegades (previ pagament de l'AP7 tot siga dit..) però estic enamorat d'aquell paissatge i molt especialment del de la Valldigna. Hui tot estava d'un verd intens després de dies de plutja i el cel enboirat no feia més que destacar la bellesa del paissatge.
Albert Sebastià i jo especulàvem (poc després d'haver comprovat el lamentable nivell de nerviosisme del PP materialitzat en un informatiu de Ràdio Nou...) sobre la reacció que tindran els valencians i valencians del 2050 sobre la gestió del territori que l'actual generació està fent. S'escandalitzaran per les burrades que ara fem o haurem anat encara a a pitjor? Certa part de la resposta està en allò que passe en proper 27 de maig, per que al cap i a la fi, la marxa d'una legislatura, que passe el que passe serà complexa , comportarà conseqüències molt més enllà dels 4 anys entre elecció i elecció. Més encara quan ens debatem entre el continuisme cap a l'autodestrucció o el canvi de cicle...
Diumenge vinent hi ha haurà, com ja sabreu, mobilitzacions pel territori a les ciutats de València, Castelló i Alacant. El BLOC JOVE participarà dins dels actes que tenim previstos per a la trobada de Vila-real. Esperem que com nosaltres milers de persones isquen als carrers de les tres ciutats a dir ja n'hi ha prou d'atacs al territori. Però sobretot que la mobilització siga constant i capaç de fer entendre a un nombre suficient de gent que la cosa no va de broma i que ens estem jugant molt. Tant com el territori que xafem... i una cosa és xafar-lo i una altra cosa és escopir al damunt com s'està fent al nostre país. I ja està bé, recontracollons!
Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com