divendres, 13 d’abril de 2007

Pensaments aparcats

Moltes nits i alguns matins em faig l'ànim d'escriure alguna entrada al blog però acabe per no fer-ho. Sempre és una xicoteta idea , sovint un interrogant, molt breu que em passa pel cap fruït de l'experiència de cada dia que finalment no acaba per cobrar forma de post.

Després de molt pensar-ho he comprovat que seria capaç de fer una aproximació a estes idees que curiosament solen repetir-se cada dia de la setmana. Així doncs, amb l'objectiu de buidar el meu cap d'uns quants MB d'informació, potser inútil, m'he decidit a esquematitzar estes idees a mode de calendari setmanal.

DILLUNS: Ens mereixem les persones que poblem el cap-i-casal, valentins i valentines, un transport públic així? Amb una freqüència i preus com estos? Rotundament no.

DIMARTS: Si algun dia em fan una pregunta de l'estil "A quin personatge de ficció admires/t'agradaria identificar-te?" respondré House. (Com que ningú no m'ho ha preguntat potser esta és una simple resposta gratuïta per a fer proselitisme d'una bona sèrie....)

DIMECRES: Seria capaç de sobreviure a un Erasmus, o estic excessivament arrelat?

DIJOUS: La política és massa important com per a deixar-la en mans dels "polítics", La política és massa important com per a deixar-la en mans dels "polítics", La política és massa important com per a deixar-la en mans dels "polítics", La política és massa important com per a deixar-la en mans dels "polítics", La política és massa important com per a deixar-la en mans dels "polítics".... x 1000

DIVENDRES: Este país és molt llarg o tenim unes connexions per transport públic molt curtes?

DISSABTE: Què té la gent en contra de begudes com el "Peche amb taronja" i la "mistela"? (fa alguns anys haguera afegit... 43+pinya... )

DIUMENGE: Quin és el límit de l'humor? I del sentit de l'humor?

Com comprovareu no us perdíeu res de l'altre món... però amb este post vull retre un homenatge un tant surrealista a tots els pensaments aparcats als nostres cervells. Potser algun dia els rescatem un a un.. i potser fins i tot que en alguns casos haja estat bona idea....

Ah sí... queden 27 dies per a la campanya electoral, perque esta, oficialment comença l'11 de maig.

1 comentari:

Daninoble ha dit...

tampoc cregues que l'erasmus suposa un desarrelament, unicament és un canvi de concepcio del propi arrelament.