diumenge, 1 d’abril del 2007

Un altre cap de setmana

Divendres l'Adéu PP que organitzà Sara em portà cap a Rafelbunyol on Amparo Piquer es confirmà com una natural i concissa oradora. Allà tenen motius extra per dir-li adéu al govern de la gavina. Com deia Amparo, són massa anys veient-nos la mateixa cara i descartada l'opció del "cambio radical" que patrocina Antena 3 el millor per als veïns i veïnes de Rafelbunyol serà apostar pel canvi electoral.


Dissabte rumb a Castelló , en visita "express", per participar de la concentració de protesta pel tancament de TV3 que el PP vol fer efectiu- coincidències de la vida- el proper 25 d'abril. Em fa la sensació que finalment quedarà en una broma pesada però per si les mosques allà estàvem una bona tropa de membres del BLOC JOVE, encapçalats per Vicent Marzà junt a gent d'altres organitzacions i societat civil convocats al més pur estil "passa-ho". Aprofití la visita per tal que Nomdedéu m'explicara que cal dir figues albardaes i no bunyols de figa.
A la nit no vaig poder anar al concert de Mugroman que el nostre col·lectiu a Mislata organitzava dins de la fira d'assoc acions. Ja m'ho perdonaran Santi i Rafa entre altres per que se del gran esforç que estan fent a la seua localitat. Segur que la presència del company Albert Sebastià els va omplir molt i no em referisc només a l'espai físic que també, per que l'Albert és molt gran.
On si vaig estar acompanyant a Dimas Montiel, el candi-candi d'Alacant i a Mamen Gimeno companya de l'Executiva Nacional del BLOC fou a la festa del Compromís per la diversitat que celebràrem al Mos d'Eva, un dels pocs bars d'ambient lèsbic de la ciutat. Des d'allà enviàrem un missatge al PP per tal d'exigir-li la retirada del recurs d'inconstitucionalitat sobre la llei del matrimoni homosexual, recordàrem la situació que afronten a Polònia els i les persones homosexuals i sobretot confirmàrem el nostre compromís ferm amb la igualtat real i efectiva, la lluita contra la discriminació i l'homofòbia. Tot sense complexos i sense tòpics com els que diu el diputat Felipe del Baño que preconitzem. Trist és que el qui exerceix de "quota marica" d'un partit amb directrius homofòbes es dedique a dir estes coses per la premsa i no a pressionar al seu partit per tal de separar-lo del discurs ridícul que actualment manté la seua directiva. Ais...

1 comentari:

Anònim ha dit...

uddannet worktrent lifeline such faults hospital shareholders tower generation paderborn lesbian
lolikneri havaqatsu

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com