dijous, 10 de maig del 2007

Ells i elles compten.

Ja m'ho perdonareu però no tinc ni idea de la xifra de membres joves que concorren en llistes electorals pel BLOC a estes eleccions. Em puc fer una lleugera idea tenint en compte que la presència de les joventuts al nostre partit és molt superior a la que es correspondria a qualsevol política de qüotes. En la pràctica els i els membres del BLOC JOVE som gent plenament integrada en el treball del BLOC a tots els racons del nostre país. Com que iniciem campanya i queden uns dies durets de treball vull donar-los ànim i espenta a tots i totes.
Jordi Julià, Vicent Marzà i jo tindrem la responsabilitat i un cert honor de participar de els llistes del Compromís pel País Valencià, una coalició que amb les pegues que vulgueu farà possible l'Adéu PP i també el canvi valencià, pel progrés i la sostenibilitat que tant necessitem.
Moltes altres persones molt volgudes participaran de les llistes locals. Axí els meus Albert Sebastià i Vicent Sanchez ho faran a Picassent i Silla respectivament. a L'Horta Nord les meues volgudes Amparo Piquer i Sara Gomez a Rafelbunyol. Gent com Victor Esteve, Miquel Torres, Enric Porcar i Tomàs Rubio acompanyaran a Enric Nomdedéu a Castelló, mentre que Toni Arques comptarà amb Xavi López .I ben propet Ramon Leyda aspirarà a ser regidor de Sant Vicent. Joana Pascual no serà la única jove que es presentarà per Bétera, té companyes que ben segur faran un bon treball als seus ajuntaments.
D'entrada se que em deixaré molta gent però vull enviar especials ànims també als Xavi's a Vila-real, a Tamara a Quartell, a Helena a Oliva, a Dídac a Faura, a Manu a Xirivella, a Maite i Ximo a Xàtiva, a Lorena i a molts altres a Gandia, a Dani a Vilamarxant, a Sergi a Carlet, Clara a Massamagrell, Rosa a Callosa, als Lloret de La Vila Joïosa, Fran a Canals.... i a tota la resta d'un llarg llistat. A tots i totes rerecordeu que la joventut compta, i molt, en les properes eleccions. A canviar el país!

1 comentari:

Sergi Domènech ha dit...

Moltes graciespels anims. Ara sols cal que treballem i treballem per guanyar estes eleccions!!
Adéu PP

Adéu Crespo!!!

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com