dissabte, 26 de maig del 2007

En què penses?

Què espereu trobar hui , dia de reflexió, a un blog com este?

No ho sé, com tampoc se que passarà demà. Hui el meu messenger treia fum... Pere què creus que passarà demà? No ho se, responia. Ningú ho sap, ni les enquestes, ni els servicis metereològics.. ningú no sabem res més enll'a del que ja és una obvietat, si la gent vota massivament hi haurà canvi. Hui ja no és dia per demanar el vot però si està permesa la crida a la participació. És una de les coses que faré hui.

Tinc la mateixa sensació que un 18 de març, com de vespra de la festa gran. Una sensació també similar a la que tindran els amics i amigues que es preparen per a les provés d'accés a la Universitat. És una espècie de cuquet que et va per dins i que no et deixa estar tranquil...
Visite webs compulsivament, per vore com han acabat la campanya els nostres col·lectius, per vore com la gent s'ha mobilitzat pel canvi des de blocs, fotologs, myspace, youtube i fòrums.. què diuen els diaris? Programarà Canal 9 alguna pel·lícula de l'estil "el tripartito malo maloso"?
Que faràla gent que anit celebrava el dia de l'orgull Freak a làtex?

Pense en com afectarà la metereologia al procés electoral. Què passarà si plou? Què passarà si no plou?

Mire pel balcó les cares de la gent, les veig esperar molts minuts l'autobús i pense si sabran lligar eixa espera amb la idea què calen polítiques a favor del transport públic.

Pense en la gent que va cap al futbol, al derbi valencià. Fins a quin punt entendran que futbol és futbol i no deu ser carn de manipulació.. Es convertirà l'aposta autòctona esportiva en una adhesió política cap al valencianisme?

Pense en Alacant i els ànims de la gent del BLOC d'allà que han fet una excel·lent campanya amb l’Adéu Alpperi , en les opcions de canvi a València o en si finalment seran un o dos o tres les actes de regidor que acompanyaran a Nomdedéu a Castelló. Pense en les persones del BLOC JOVE que a partir de demà tindran responsabilitats com a regidors i regidores, i fins i tot, en algun cas, amb sort, com alcaldes

Pense en les 14.00 hores, quan les dades de participació ens donen una certa idea del que pot passar i sobretot, com representàvem a la mudança de dijous, pense en la de caixes plenes de corrupció, especulació, mentides, manipulació i etcètera que traurem de la Generalitat i les polítiques que necessitarem per a substituir-les.

Reflexioneu, reflexioneu que açò s'acaba...
Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com