divendres, 25 de maig del 2007

Indecisos, abstencionistes, crítics i apolítics...

Mai he sabut de tanta gent que haja votat ja per correu com en esta ocasió.
Mai havia sentit a tantes persones dir-me que agarraran un vol per deixar aparcat el seu Erasmus i vindre a votar pel canvi!!!
Mai havia sentit a tanta gent de les que s'autoproclamen "apolítiques" parlar de la necessitat de passar-se pel col·legi electoral per a que eixa política de la que sovint passen no els perjudique més.
Mai havia sentit parlar de política a alguns amics i familiars que he descobert tenen si més no les mateixes esperances dipositades en el canvi.
Mai tanta gent de la que podriem denominar estremadament crítica amb el sistema s'havien pronunciat tan clarament a favor de votar a unes opcions que potser troben incompletes però valoren com garantia d'un canvi urgent.
Mai em podia esperar que alguns antics votants del PP em digueren que estaven farts de tanta propaganda i manipulació i optaren per fer un zapping electoral.
Mai tants militants, (sí, militants) d'altres formacions nacionalistes i progressistes sense opcions electorals en este escenari de 2007 m'havien confessat que independentment de la seua militància el seu vot serà cap al Compromís, per l'esperit que ho ha fet possible i per la seua utilitat en un moment d'emergència per que el país va primer que el partit.

Mai havia vist, en definitiva, a tanta gent espentant en la mateixa direcció per a traure a este projecte col·lectiu que es diu societat valenciana del pou.

A tots ells i totes elles, gràcies, mol especialment als qui ho feu amb un cert esforç. Som conscients de la vostra existència, de la vostra discrepància parcial en alguns casos, del vostre préstec en forma de vot en altres, del vostre sacrifici i esforç, i fins i tot de la pinza que alguns us ficareu al nas abans de votar. El vostre vot és tan important com el d'aquelles persones que ho farem amb passió, amb entusiasme i amb la major de els conviccions. Tots els vots comptaran per al canvi. Eixa és la filosofia que impregnat l'acció del BLOC i la constitució del COMPROMÍS.

Si encara no ho tens clar, no t'agobies, però et queden poques hores, poques per a decidir si donar una espenteta cap a dalt deixant caure una papereta o si no fer-ho i esperar a vore com li afecta a este país 4 anys més de Partit Popular.

El COMPROMÍS està composat per sensibilitats ben diferents i diferenciades que han fet un esforç de confluència. Eixa confluència és una reflex del que ocorrerà entre l'electorat crític amb el PP el proper diumenge . Per que en som més... diumenge toca comptar-nos... toca Compromís. El país passarà llista...
Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com