dijous, 10 de maig del 2007

Fórmula Camps: el xantatge del pa i circ

Ja ho sabreu, el proper 27 de Maig no només estem decidint si sostenim 4 anys més de Camps, també votarem si volem un circuit urbà a la Ciutat de València. Així de clar ho ha dit Bernie Ecclestone, el responsable de la Fórmula 1. Genial, súblim, fantàstic, sensacional.... exemple de xantatge electoral. I Camps es feia el suec.. com si desconeguera l'estratègia.
Al remat allò indignant és el xantatge i no tant el condicionament electoral puix és d'esperar que si el PP no revalida la majoria absoluta, un govern progressista opte per no malbaratar uns recursos que són limitats quan n'hi ha necessitats sagnants com puga ser la millora del servici de transport públic. El 27 de maig doncs, decidirem si volem mantindre esta terra com un gran plató televisiu d'atrezzo o si optem per invertir en benestar, qualitat de vida i progrés social. Thanks you Mr Eccleston, per refrescar-nos la memòria!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo vertaderament dramàtic ha estat vore a Camps com s'oblidava del jurament quan prengé posesió del càrrec i no dient-li a Ecclestone que No, que si ha d'aver carrera és per als valencians per damunt de tot.
Bé, ja en tenim una més i van...
Ara, a partir de ja, a recolectar vots i, per favor, que no ens caiga la papereta de Compromís de les mans: és important que Enric i 5 i 4 diputats nacionaliste més hi estiguen a les Corts Valencianes.
Efectivament, el pacte no és el millor però és el nostre.
Ànim Fuset, ànim a tots els valencianistes (caldrà dir catalanistes com Antena 3, eixa gran televisió).
Salutacions i adéu.

Anònim ha dit...

Ara tenim una raó més

vergonyòs per on se mire

XorX ha dit...

Jo també pensava que Camps diria que el circuit és per als valencians, que ho mereixen qualsevol siga el resultat de les eleccions.

No m'entra en el cap que s'autofelicite per tot açò. Increïble.

Però el xantatge espere que se'ls torne en contra...

Jordi Eduard ha dit...

Banana republic versió Eccleston 2007.

quines ganes tinc de que s'en vagen redéu!


Salutacions des de Brusel.les.

VALENCIANET ha dit...

Totalment d'acord. Este home no ha "expressat la seua opinió política" este home ha vingut a "amenaçar" directament. Però a mi tant se'm fa, com dius jo preferisc que els diners de la F1 s'invertisquen en altres coses que m'afectaran molt més, com és el benestar social i la qualitat de vida de tots els valencians.
Ànim, i a aglutinar el major nombre de vots possibles per a tirar al PP del País Valencià!

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com