dimarts, 22 de maig del 2007

La blocosfera política

L'altre dia llegia en la blogosfera política espanyola una crítica al fenòmen que fa que els blogs polítics estiguen menys actualitzats que mai durant la campanya electoral. La crítica és encertada però les causes que ho expliquen són nombroses i evidents. Tot i això gent com els dos Enrics (Morera i Nomdedeu) per parlar de dos dels nostres candidats, no deixen de compartir la seua experiència personal , en format fresc i sense protocolaris discursos políticament correctes, durant estes dades, amb major intensistat que mai. Cal valorar-los el seu esforç per no comptar amb "negres" en l'ombra ni massa temps entre mitings, concerts, entrevistes, debats i desfilades.
Jo pel meu compte també tracte d'actualitzar-ho, menys i amb menys gràcia ja que tot i que també amb moltíssima menys responsabilitat tampoc no dispose d'excessiu temps lliure. (Hui epr exemple he estat de nou pel sud) Si que n'he trobat una miqueta per a escriure un article que podeu llegir a L'Avanç i que du per títol Fel·lacions contra “waterpartys” electorals . Helena, habitualment discreta m'ha felicitat per ell, Enric Gil m'ha criticat obertament la gran presència d'errades ortogràfiques i Vicent, que acostuma a ser el fan major del regne, ha callat com una.. Confie què almenys us haja despertat la curiositat (eixa que va matant gats per ahí) i que si heu de fer crítiques estes siguen constructives. Almenys estem d'acord en l'esperit, no?
PS: Com se que algunes persones heu estat patint per ell us diré que Paquito, que així vam batejar al meu granet electoral, ha mort. I que ha tingut una mort digna . El seu cos encara és mínimament visible però ens ha deixat- I amb ell espere també l'escepticisme generat per algunes enquestes. El canvi està a tocar!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Xa Fuset, que jo t'ho deia per tocar-te el nas. Tenies tota la raó, cada dia el Pp insisteix que gràcies a ells "som la millor terreta del món, enveja del planeta". El discurs fa fora, perquè a banda de repetir-ho per Canal 9, a la gent li agrada sentir missatges d'eixe estil.

Anònim ha dit...

Pere, et dic una cosa: els valencianistes ens agrada l'optimisme per això som nacionalistes.
Una cosa és el triomfalisme peper, però altra és l'optimisme. És dir, estime la gent del meu país perquè és fidel al valencià, perquè és treballadora, emprenedora, artista (sí, també), és generosa i demócrata...
Eixe és un mikssatge positiu per als últims dies de campanya.
No a la negació, al negatron. I sí a l'optimisme i l'alegria. Que sure eixe estat vital propi dels valencians que surt, inclús, en els pijors moments.
Tal volta és el moment de passar del Adéu PP al Hola diputats valencianistes a les Corts.
Hola Enric, Hola Dimas, Hola Pañella... Hola Pepa (sí, perquè no?) i Hola Joan....

Anònim ha dit...

Que fareu en la RACV? i en la denominació de Valencià a la nostra llengua?

Hi hauran seleccions esportives nacionals valencianes com qualsevol país?

Com s’aplicaran les normatives de coneixement del valencià als inmigranta?

Cas Alacant, Com plantetjar el vertebrament del Páis Valencìa i d’un sentiment propí a les comarques Valencianes de parla castellana o de fisiologia més Murcianitzada o Castellanitzada com ara Oriola, Alacant, Utiel etc…

Que fareu amb els VPO?

Será l’Horta de Valencia soterrada definitivament?

Gracies i Bona Sort!!!

Pere Fuset ha dit...

A l'anònim.. treballarem per tal que la RACV siga un eina de difusió de la nostra cultura, vocació amb que va nàixer, i no una ferramenta del secessionisme lingüístic i la crispació en que, com Lo rat Penat, l'ha convertit l'anticatalanisme.

Treballarem epr que els seleccions esportives no sigues un simple entreteniment a nadal i si una manera de representar-nos internacionalment.

treballarem per que el valencià siga lengua d'acollida i una ferramenta d'integració per als nouvinguts.

Treballarem per que Alacant i el País es reconcilien superant la marginació que ha tingut per part de la Generalitat.

Treballarem per que tota la societta valenciana, independent de la seua llengua estiga contenta de formar part d'un mateix projecte, el País Valencià.

L'objectiu és arribar al 50% de VPO però sobretot incentivar el mercat del lloguer, la rehabilitació, donar garanties als propietaris, posar en marxa el contracte de lloguer amb opció de compra, un cens d'habitatges buits..

I l'horta serà patrimoni natural a preservar però me´s encara l'agricultura ha de ser un sector econòmic a protegir pels seus beneficis socials i identitaris per al nostre país.

Paraules boniques? A partit del 27 de maig, si ens ho permeteu.. realitats.

Tagarinet ha dit...

M'agrada llegir-vos. Jo el primer, no tinc temps per mantenir el meu bloc. Tant sols aquestes retxes.
La meua tasca ara és ensobrar i ensobrar i ensobrar i montar DVDs i més DVDs i més ensobrar...
Seguiu escrivint, que llegir-vos me dona forces per seguir ensobrant i montant DVDs fins perdre l'esma. Amunt!

Anònim ha dit...

Tagarinet, no me digues res d'ensobrar, que vaig haver-me de fer tres caixes....

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com