dijous, 17 de maig del 2007

Si no voteu no us queixeu...

Este és el text que he enviat als mues amics i amigues per tal de demanar-los el vot. I és que el Messenger és també un aliat del canvi...

Com molts i moltes sabeu estem en campanya electoral, i com alguns i algunes sabeu, vaig a les llistes del Compromís, la coalició de la que formem part EU, BLOC i VERDS, la única que matemàticament pot acabar amb la majoria absoluta del PP.
Possiblement no seré triat President de la Generalitat però vull contribuir a canviar les coses... i a ser possible, que trobe que ho és, a que milloren. Potser molts i moltes de vosaltres us declareu apolítics i apolítiques, però heu de saber que independentment d'açò us veieu igualment afectats per les polítiques de depredació del territori, l' especulació que dificulta l'accés a l'habitatge, la manipulació i crispació de RTVV, la manca d'inversions en sanitat, en educació, en transport públic.... I els vostres diners són igualment malgastats i en ocasions esfumats en sobrecostos d'obres faraòniques que no repercutixen en el vostre benestar. Molt de pa i circ i tractar esta terra com un gran plató televisiu... però poc d'invertir en les necessitats reals i més bàsiques. Açò és Europa o un parc temàtic?
Així doncs us recomane que el proper 27 de maig, no passeu de la política per que la política no passarà mai de vosaltres i us perseguirà... i el millor és apostar per polítiques que afavorisquen els nostres interessos com a joves valencians crítics amb el PP. Eixes polítiques són les que defensem des del Compromís i si el suport de la ciutadania ho permet, els que defensarem des del Govern de la Generalitat, una vegada hagem dit Adéu PP.
Si teniu dubtes, consulteu-me o mireu www.adeupp.org Però feu el favor,... el proper 27 de maig, no us quedeu a casa, passeu pel vostre col·legi electoral i participeu del procés de canvi. Si no voteu.. després no us queixeu...
Una abraçada
Pere.

2 comentaris:

marc ha dit...

Tots som víctimes de l'ineficàcia del Govern de la Generalitat. Alguns de nosaltres, desenganyats i tot, votarem perquè és l'única manera de forçar el canvi.
Estem amb vosaltres.

Anònim ha dit...

Pere, ànim i molta sort amb la vostra candidatura al Compromís. De segur, que series un bon president de la Generalitat.
Amics: tots els que heu confiat alguna vegada amb el Bloc és el moment de continuar otorgant la vostra copnfiança, ara a Compromís.
Recordeu: diputats naconalistes a les Corts per primera vegada des de fa 20 anys. Això és un èxit.
Fem-lo gran amb una bona fotracà de vots.

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com