dissabte, 16 de febrer de 2008

La dreta que recicla

Possiblement no són més que coincidències però resulten d'allò més pequliars...

Recordeu aquell cartell del BLOC JOVE de trau-los la llengua que el Consell i NNGG van fer servir com a font d'inspiració per a les seues campanyes?

En esta precampanya n'he trobat dues coincidències més...

Recordeu l'escenificació que ferem al BLOC JOVE de la presa de pèl de l'Estatut? Doncs mireu la nova campanya de NNGG.

Tothom tenim encara molt present la campanya Adéu PP del BLOC JOVE. Doncs mireu amb quina iniciativa despunten a la xarxa l'oposició conservadora a ZP.

Por em fa que els done per inspirar-se en la propera campanya que fem...

4 comentaris:

Soca ha dit...

He de reconèixer que quan vaig vore lo de AdioZ vaig pensar amb vosaltres.
No sé si donar l'enhorabona o el "pésame"...
Una forta abraçada... esperem la propera campanya.

Nelo ha dit...

Ens haurien de copiar en les ganes de trebalalr de veres pel PV i en l'originalitat que tant de credo els lleva. Que no hi haurà un infiltrat pepero al Bloc?? Això si seria "crear tensión" com deia ZP l'altre dia...

Robert Albert ha dit...

¿Has pensat que tal volta qui vos fa les campanyes siga un infiltrat del PP? Després de vore ex-Jvs no seria d'extranyar.
I de no ser aixina ¿perque no s'oferix directament al PP? Hui en dia les idees i els publicistes estan prou valorats, i és una forma digna de guanyar-se la vida.
Podrieu fer dos coses:

1. Patentar les campanyes.
2. Vendre-les al PsoE, podria ser inclús divertit.

un abraç ;)

Xe Fu7 ha dit...

Soca, és que la cosa comença a fer molt de tufet... ara entenc per que els del PP estan finalment en contra del cànon digital. No reconeixen cap dret d'autor...

Nelo, no hi ha cap infiltrat pepero al Bloc però si n'hi ha que aprenga,que aprenga..

Robert, m'alegre de vore't! Les dues darreres campanyes en les quals s'han inspirat han estat idees meues per la qual cosa pots estar tranquil que en açò res té a vore l'amic Bertomeu. Sobre la possibilitat de treballar per al PP... si em paguen bé ho faig,`ja ho tinc al cap... seria una campanya que transmetera exactament el que són.. per allò d'enviar missatges nítids.. no se, no crec que la compren... ;)