dijous, 6 de març del 2008

Comentaris breus...

- Rouco Varela ha guanyat a la Conferència Episcopal. I Agustí García Gascó serà el responsable d'allò que si no m'enganye és l'equivalent contemporani a la Santa Inquisició. Allò que durant anys a nivell universal va fer l'ara Papa de Roma, Benet XVI. Cada dia tinc menyx excuses per a no apostatar....
- El BLOC JOVE forma part de la candidatura guanyadora a la permanent del CJCV. Fran Ferri, company de la Coordinadora Nacional blocjovera ja era el nostre tresoret i ara també serà el tresorer de la representació de l'associacionisme juvenil valencià. L'assemblea va ser una de les més tenses que es recorden en tots els anyx d'existència del CJCV , en bona part pels intents de NNGG i les Joventuts d'EUPV de fer pinza. Ara és hora de passar pàgina i treballar per la joventut valenciana, associada o no.
- Dissabte la Petxina va rebentar amb l'acte central de la coalició BLOC-INICIATIVA-VERDS. Prop d'un miler de persones va presència els parlaments dels candidates i candidata per les tres circumscripcions valencianes. Rafa Climent tan assenyat com sempre, Alfred Remolar, molt brillant i sorprenent per a qui el desconeixia, i una guerrera i infatigable Isaura Navarro, amb el mocador faller al braç, convidant a encendre la mascletà el proper 9M.
- El Pais ho va silenciar. Sembla que un acte que ha superat les expectatives de qualsevol dels assistents no té cabuda per al diari progressista. Canal 9 no pugué silenciar-ho, no per ganes sinó per l'obligació electoral de dedicar-nos un minut. L'únic en els 15 dies de campanya.
- EUiR contrataca amb un acte massiu al mateix espai però amb un aforament molt inferior, molt major, això si del que acolli a Llamazares. El protagonista és un ressuccitat Julio Anguita que no havia participat en cap miting des del moment què deixà la política. Una resurrecció molt gràfica de quin és el projecte d'EUPV...
- El passat dimarts el BLOC JOVE va organitzar una trobada amb Isaura al Campus dels Tarongers. Prop de 100 joves conegueren quina és l'aposta del BLOC-INICIATIVA-VERDS. No només això , també assistiren a la confirmació que Helena Malonda, no és només un anima polític pel que fa a la seua capacitat de gestió. També té una gran capacitat de comunicació i transmet sinceritat i proximitat. Ella ja ho sap, que aixi ho pense, crec que és la dona, i la persona en definitiva, del BLOC JOVE amb major potencial polític. I si no... temps al temps...
- La que també em consta ha estat un fitxatge estrela, i això que encara no he tingut oportunitat més que d'intercanviar alguna que altra conversa telefònica amb ella, és Alicia Izquierdo, la nova secretaria local del BLOC JOVE a Gandia. Doble alegria pel fet que siga dona puix la nostra organització necessita fer un especial esforç en la seua feminització. Atenció tant a ella com a Helena. Les dones dirigents saforhauis arriben lluny... ;)
- En esta mena de recull de comentaris breus del qual m' he servit per postejar hui no hi ha cap referència a dues sigles polítiques ben conegudes. Si heu seguit mínimament la campanya pels massmedia sabreu quines són, si a més a més les trobeu a faltar en este post, encara esteu a temps a prendre-vos la pastilla contra el bipartidisme.

3 comentaris:

Anna ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anna ha dit...

Hola.
Ja havia sentit allò d'Alicia Izquierdo. Realment no sé qui és. Sé que és cosina d'un bon amic.
Ara que pense..potser és la filla de qui anava per a alcaldessa pel Bloc al meu poble...
Al remat, farà coses bones. El Bloc té molts votants a Gandia.
Tant el Bloc com qualsevol partit nacionalista. Els Verds finalment no va obtenir cap regidor, però està ahí. Joan Francesc és gandià.
Qui sí que està més-molt, massa- debilitat és EU- E2000 va obtenir més vots que no ells l'any passat-. La veritat, no sé si EU a mort a la Safor, o no ha nascut encara Iniciativa.
Però està clar que a la Safor la veu del poble és femenina i parla valencià.
Vorem cap on van els vots hui a Gandia i comarca...
A Gandia ningú pot dir no saber qui és Isaura- malgrat que Coalición Valenciana i el Partido Popular l'han tapat amb els seus respectius-. Els pocs que han deixat, no han rebut les "gracioses" pintades dels ciutadans, De la Vega i Pons no poden dir el mateix.
Salutacions.

Anònim ha dit...

me gusta el trabajo que ha realizado el bloc y el tuyo en particular y ademas estas muy bueno

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com