diumenge, 28 de setembre del 2008

Singles que t'enamoren



Pel que fa a RTVV tot no pot ser criticar. L'Alqueria Blanca, Maniàtics, Autoindefinits o Socarrats són així dignes excepcions a destacar en la programació d'una televisió que paguem amb els nostres impostos i que hauria d'estar més sovint al servici de la societat valenciana i la seua indústria audiovisual.
A partir d'ara, els dilluns a la nit, concretament a les 22'15, teniu una nova cita a Canal 9 amb una aposta atrevida i de qualitat de l'audiovisual valencià. Així és pel que he pogut vore Singles Enamora't, la nova sitcom romàntica que la productora "Nadie es perfecto" ha preparat amb una bona nómina d'actors i actrius valencianes d'allò més destacable.
Entre ells el meu benvolgut Nelo amb la seua brillant interpretació de jove adolescent despistat que ben segur emocionarà al públic (un paper que pareix fet a mida, vaja!) i de qui m'erigisc provisionalment en president del seu club de fans.
Així que, amb estos motius, ja em permetreu que em sume a la promo de Singles des d'este blog amb esta modesta aportació. Feu correr la veu! Paga la pena... i molt més tenint en compte que substituix al Grand Prix de Bertin Osborne...
I tu Nelo... ara ja no tens excusa eh? ;)

8 comentaris:

Nelo ha dit...

Gràcies Pere per la publi, però també pel suport. A Singles hi ha tot un equip de valencians que volem fer una tele de qualitat, i això s'aconsegueix per exemple, apostant per la ficció, apostant per formats com Singles, però sobretot doannt un vot de confiança a Canal 9 i deixar la política i la manipulació de banda. Per això us esperem dilluns a les 22:15 front la pantalla de la tele.

Nomdedéu ha dit...

Compartisc la teua visió, la ficció de Canal 9 és més que decent. No repetiré el nom de les sèries que ja has esmentat.
El problema de Canal 9 és que fa dels noticiaris també ficció.
Als professionals valencians d'audiovisuals, la meua felicitatció pel seu treball més que digne.

Anònim ha dit...

Ahi estarem, jo ja porte un temps amb la BSO ficada en el cap... :P

Anònim ha dit...

Doncs serà cas d'anar a vore-la, que ja comença!

Anònim ha dit...

és necessari que les facen en bilingüe? és més, és necessari que perpetuen l'estereotip de "parlar valencià amb un castellanoparlant es de mala educació"?
Postdata: per als qui em vinguen amb això de: "és que és un reflex de la societat": ja que molts joves valencians es droguen, perquè no fan series on isca la gentjove fent-se ratlles de coca com si fóra el més normal del món? Ja que en la societat hi ha gent que maltracta a la seua parella perquè no ho posem a les series? ah clar que maltractar i drogar-se està mal, matar llengües i cultures està bé.

Anònim ha dit...

hola Nelo, bon paper. està graciós, pot anar a més. Diu Fuset que emocions, jo pense que vergonya al·liena xD però perquè és la clau del paper per lo menys en este capítol, encara que l'amo del bar s'en passa tres pobles amb el teu personatge. "muchos colacaos" diuen

He de dir que la sèrie m'ha agradat molt, bons actors, situacions còmiques. Els protagonistes són molt bons, genials.

però mireu coincidesc totalment amb amadeu, ara bé que hi haja un o dos personatges castellano parlants (tampoc em pot semblar malament, el problema en realitat és altre). El que no se pot aguantar és el que diu amadeu, és l'esteriotip, parlar valencià és de mal·leducats.

Certs personatges monolingües no canvien de llengua mai (mai és mai), sempre uns altres molt educats això sí...

en fi, el "realisme". Concretament no és culpa de ningú, és la història d'últimament, la glotofàgia en persona. no m'importa que el pobre porter no parle valencià, però que passa amb els personatges que ixen a la porteria i la cosa pareix que de repent estem a Madrid. I tots canviant de llengua, un darrere d'altre, esperpèntic. Parleu-li en valencià, ell vos falta el respecte parlant en castellà? (no), pos no deuria ser al contrari tampoc cap problema.

La culpa no és dels actors entre altres gremis, sinó segurament dels comissaris polítics.

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

¡Yo me aburrí! Eso sí, a mis abuelos les gusta... supongo que es porque no se enteran...

Os habéis fijado el perfecto valenciano del presidente de Canal 9... Buenísimo...

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com