dimarts, 14 d’octubre del 2008

Impunitat Valenciana

Us ho assegure...estic temptat de fer la prova. Qualsevol dia d'estos ressuscitaré la meua sincera vena fallera i provaré de pegar-li foc a un ninot del cap de l'estat a les portes de la Delegació del Govern. Acte seguit polsaré el cronometre i comptaré els segons que passen fins a ser identificat i detingut per la policia.


Calcule que el temps d'espera serà infinitament inferior al que tindrem que esperar per tindre notícies de detencions relacionades amb agressions com les patides pels meus amics Àlex i Albert del maig del 2007, la perpetrada sobre Santi Rosado de Mislata fa un any, la de la bomba en la seu nacional del BLOC, l'agressió a la nostra regidora saforenca, la pedra que ha trencat els vidres de la nostra seu fa un parell de dies o les pintades amenaçadores i feixistes sobre altres seus d'entitats, sindicats i partits polítics dels darrers mesos.


Ingenu de mi pensava, fa uns mesos, que l'arribada de Peralta a la Subdelegació del Govern suposaria un canvi de rumb en el tracte que els socialistes donen a la violència d'extremadreta a terres valencianes. Però no.. estàvem en el passotisme i en ell ens mantenim.


Recentment un informe alertava sobre l'onada de violència d'arrel xenòfoba, homòfoba i feixista al territori valencià. Un altre dels ranquigs menys coneguts i de dubtós honor que els valencians i valencianes encapçalem a l'estat. I un no pot deixar de preguntar-se què haurà de passar a este país per a que qui ho ha de fer actue i pose fi a la impunitat amb la que este típus de grupuscles actuen. Una mort tal volta?


I també, em pregunte, com tractarien els mitjans de comunicació estos fets si este típus d'agressions hagueren tingut lloc a algun altre territori de l'estat... posem per cas, el País Basc. Intuisc, però, que s'haguera donat un tractament just. Per que si injust és que des de les forces de seguretat no s'actue, vergonyós és també que ningú a l'estat es tire les mans al cap i traga a la llum pública les vergonyes en matèria de seguretat ciutadana i llibertats polítiques d'un govern que es diu d'esquerres.


Un govern socialista, el de Zapatero, potser molt preocupat per la memòria històrica però que, almenys pel que deixa entreveure la gestió del seu Ministeri de l'Interior, no se n'ha adonat que encara hui, a València, hi ha grups d'extremadreta amb ganes de fer mal, actuant amb total impunitat. I sí, tal i com sospiteu el PP.. calla i atorga.

6 comentaris:

Antzoki ha dit...

Ja t'he afegit com link al meu bloc. Espere el mateix de tu!! ^^

Ara no tinc temps epr llegir-te, ho faré demà.

Renovació al Bloc, ja!
Trellat o mort.

Anònim ha dit...

millor impunitat espanyola, no? o és un joc de paraules?

en fi, no hi ha res de que sorprendre's, hi ha una màfia organitzada anti-valenciana i anti-persones. I res més.

amb respecte a CdV, el col·lectiu té que plantejar-se accions alternatives i concentracions no tan legals baix altres estructures. Que en definitiva siguen la mateixa.

Anònim ha dit...

Hola Pere, sóc Josep de Tavernes de la Valldigna, del bloc jove. Mira que justetet, ara mateix llegint el teu article acabe de recibir un email on se'ns diu als militants que han aparegut unes pintades, d'estes blaves que solen fer els xiquillos del gav (com a Gandi), a la nostra seu.
Son moltes les agressions que recibim a tot arreu i poques (cap) les respostes que obtenim.

i prou! ha dit...

ai...

Antzoki ha dit...

He tornat a actualitzar, xicuelo!

Sobre el text... Ens farem sentir el dia 9 a la mani... a una mani més, una trinxera més... sense oxígen ni olor a victòria.

Però allí estarem, i algun dia ells cauran, i veurem descansar en pau totes i cada una de les víctimes.

i prou! ha dit...

o siga que em donaràs el regal el dia del meu aniversari?

per vídeo-conferència o què?

vaja, ara que m'insinue jo em barres el pas..

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com