divendres, 16 de setembre del 2011

#fu7alSenat, Carta de presentació


Amb este escrit m'he adreçat als Consellers Nacionals del BLOC per sol·licitar-los el seu aval amb què optar a ser candidat al Senat per la Coalició Compromís el pròxim 20 de Novembre.



Benvolguts i benvolgudes:


Segurament serà molta la gent que pensa que el Senat servix per ben poca cosa ... i no els mancaran raons.  Tampoc serà poca la gent que veu la cambra alta com una espècie de Juràssic Park on el bipartidisme prejubila polítics a càrrec del Tresor, o en els millors dels casos, els compensen per  ajustar algun assumpte intern. Dissortadament tampoc no s'equivocaran massa.

Amb tot si quan tenia 17 anys entrí en la política fou, precisament, per canviar-la. Per fer-ho junt a gent com vosaltres. I si en estos ja quasi 12 anys eixe desig ha anat "in crescendo"   ha estat per constatar que eixa necessitat és vertaderament alarmant en el cas de la política valenciana. Aspirar a ser candidat del BLOC i Compromís al Senat per la circumscripció de València vol ser així un acte coherent amb la meua manera d'entendre la política, i un missatge per als qui esperen de nosaltres una  manera diferenciada d'entendre la participació ciutadana en la cosa pública.

 Alguna gent ja em coneixeu, sabeu que en el passat he estat Secretari General del BLOC JOVE, que recentment he estat el segon dels candidats del BLOC a la llista de Compromís per València, i que durant la passada campanya vaig poder aportar el meu granet especialment en l'àmbit on he enfocat la meua carrera professional: les xarxes socials i la comunicació 2.0. Una ferramenta que s'ha demostrat molt útil a l'hora d'activar i implicar per als canvis i que ha de ser-ho també en les institucions.Qui em coneix més sabrà també que tendisc a fer bandera de l'heterodoxia, i  a defugir dels convencionalismes. I serà amb eixa actitud,  i amb la voluntat d'eixamplar encara més la nostra base,  amb la qual, si em doneu el vostre suport, enfocaré la campanya per defensar l'ideari valencianista, de progrés, sostenibilitat i regeneració  democràtica de Compromís. I si s'escau,  fer ben visible el poble valencià i aportar joventut, transparència i  frescor ciutadana al Senat. Elements dels quals no va especialment sobrat...

Adjunt teniu el model d'aval. El reglament del CN exigix que els presentem signats abans del pròxim dimecres 21 per la qual cosa vos pregue que si compartiu el meu objectiu feu un esforcet i m'ho envieu per correu electrònic (pere@perefuset.net) o els feu arribar a la Seu Nacional (C/ Sant Jacint 28, entresol, 46008 València) tot avisant-me igualment per esta via. I en coherència amb allò exposat ades em pose a la vostra disposició per e-mail i també pels meus perfils de Facebook i Twitter (@perefuset) per tot allò que estiga en les meues mans. 

 Per agrair la confiança i el detall d'alguns companys també he d'informar-vos de l'existència del següent grup de suport en Facebook.

Sense més particular,  vull donar-vos les gràcies,amb independència de la vostra decisió, per dedicar-me uns minuts del vostre temps, i molta sort -  i sobretot també moltes gràcies - a la resta de persones candidates que han donat un pas avant per  portar la nostra veu on més necessària és. Trencarem l'afonia. 
Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com