dimarts, 16 d’agost del 2005

Copiar i enganxar

Dubtava hui entre parlar sobre els gelats de torró i café, els sopars de Silla, els viatges d eels persones volgudes a França o de determinats xats. Finalment he optat per copai este comunicat de premsa.

El proper 1 d'octubre tindrà lloc el Congrés Extraordinari del BLOC JOVE en el que els membres de l'organització nacionalista debatran al voltant de les ponències d'estatuts i d'estratègia per tal ''d'adaptar-se a la realitat política i organitzativa pròpia del valencianisme polític fins a l'horitzó del 2007''. En eixe context , el BLOC JOVE renovarà també la composició dels membres de la seua Coordinadora Nacional, motivació primera de la convocatòria del Congrés Extraordinari.

L'actualment Vicesecretari General de comunicació i Secretari Comarcal a la Ciutat de València, Pere Fuset, encapçalarà una candidatura per a este congrés amb la intenció d'assumir les funcions de Secretari General de l'entitat juvenil. Esta candidatura comptarà amb la participació d'alguns dels actuals membres de la Coordinadora Nacional que, en opinió de Fuset ''han estat responsables d'un positiu i molt significatiu canvi en la dinàmica ´de la formació valencianista''. Així mateix afirmen que ''des de fa alguns mesos, s'està treballant per incorporar a l'equip a més gent interessada en adquirir una major implicació amb el BLOC JOVE a nivell nacional''. L'objectiu d'esta candidatura és esdevindre un ''complet i rejuvenit equip de treball, plural, representatiu i vertebrat territorialment'' que continue en la linea encetada als últims mesos de ''renovació, relleu generacíonal, i major presència al carrer'' i l'adopció d'un llenguatge ''més fresc i directe per fer política sincerament valencianista, d'esquerres, i ecologista''.

Fuset anuncià , pel que fa a la resta de membres d'esta candidatura que es donarà a conèixer en breu, que seran gent amb un ''compromís demostrat amb el BLOC JOVE, ben connectades amb el teixit cívic i associatiu valencià i amb moltes ganes de treballar de manera col.legiada''. En este sentit, l'equip proposarà un model organitzatiu '' àgil, democràtic i eficaç'' per fer front als reptes que s'han marcat des d'esta candidatura.

Alguns d'estos reptes, que quedaran recollits en el Pla d'actuació que acompanyarà la candidatura, són ''convertir-nos en el referent polítc de la joventut nacionalista amb una major presència al carrer, incidir en la dinamització i la formació dels nostres membres, donar propostes i respostes a les problemàtiques pròpies de la joventut valenciana de la que formem part i innovar en les maneres de fer política al nostre país''.

Les linies polítiques bàsiques que centraran el treball d'esta candidatura seran, segons Fuset, les pròpies del Bloc Jove, com són '' la defensa de la sobirania nacional dels valencians i les valencianes i de la seua cultura i llengua, la protecció del territori i la transformació social des d'una perspectiva inequívocament progressista i cívica''..

2 comentaris:

Guineu ha dit...

Home, Pere Fuset, me n'alegro que entres a la blogosfera! Ara ja te podré llegir directament ací i no caldrà buscar-te pel xat de val.com. Ves per on, ja vaig retrobar pels blogs a Tagarinet, i ara a tu. T'enllaço al meu blog.

Sal, niña, al val.com
y oirás nuestras canciones...

Endavant amb val.com! (Que vos continuo llegint encara que no hi escriga.)

Pere Fuset ha dit...

T'afegiré als meus enllaços. m'alegre de retrobar-te guineu, estava preocupat per tu, sobretot després de trobar.-me amb una psuedoguineu que circula per ahí. Una abraçadadota

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com