diumenge, 14 d’agost del 2005

Estiu creatiu

Porte un estiu prou creatiu i això que n'he tingut de mal de caps.. o potser precíssament per això. A banda de canviar tota la imatge de Valencianisme.com i escriure quatre textos quasi quasi poètics, ara he fet una nova animació en gif per al web del Bloc Jove. Com les anteriors, sobre la reforma de l'Estatut, la llengua o la batalla Camps vs Zaplana, es tracta de criticar amb enginy i gràcia, com l'originari esperit de les falles.. i dic originari.., una qüestió d'actualitat. En esta ocasió li ha tocat el torn als camps de golf, o millor dit, al que s'amaga darrere d'ells.

Per que al cap i a la fi... a quí esglaia un camp de gespa verda, amb llacunes i arbrets que a més a més consumix menys aigua que un camp de tarongers? Si fins i tot hom pot predir que acabaran per ser els únics espais verd del país... Però n'hi ha trampa amagada. Com quasi sempre. I si no ho veieu clar pegueu-li una ullada.

Per cert parlant del Bloc Jove potser siga hora de donar una notícia.... però ara no que estic creatiu i no voldria balafiar més temps en autobombo. Per hui ja n'hi ha prou.

3 comentaris:

Pere Fuset ha dit...

Em comente a mi mateix, al més pur estil Sanchez Dragó, que tenia ganes de vore com apareixien gràficament els comentaris

Tagarinet ha dit...

Benvingut a la blogosfera (però... en tenies un ober, no?).
Et ficaré als meus enllaços per mirar-te sovint.
Rep una abraçada.

Pere Fuset ha dit...

Mira que sabia jo que anaves a ser el primer en comentar. :D I ben content que estic d'això. T'enllaçaré en breu. et retorne l'abraçada corregida i augmentada.

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com