dimarts, 13 de setembre del 2005

L'esperança plurinacional

Sabiem que al PP hi hauria algú sensible a la pluralitat nacional de l'Estat. Però el que ningú no sospitàvem és que entre eixe grup anara a estar la Presidenta de la Comunidad de Madrid, Esperanza Aguirre.
L'Exministra de Cultura deia que si Endesa anava a parar a Catalunya eixia del territori nacional. Afirmació que jo compartisc i aplaudisc. És senzill, passa d'estar en territori nacional espanyol - o castellà com dirien els de Tierra Comunera- a estar en territori nacional català. Plas, pals plas plas.
I encara n'hi ha més. Si el PP madrileny fa un esforç de reconeixement de la plurinacionalitat espanyola, el Partit dels Socialistes Catalans li replica amb un ''Catalunya is Spain''. Tant de significar-se en l'aposta de l'espanya plural i en el ''de nacions n'hi ha més d'una'' i ara s'escarotent d'esta manera?
Quines cosses passen més curioses, no creieu? Espere que s'aclarisquen, però si no ho fan, que ens la porten ací, que també som un altre territori nacional, tot i que de vegades pareix que no vulguem ser-ho. i de pas ens traurem uns euros, que no ens anirien malament. Doncs a Madrid, i a Barcelona, tot i que en molt diferent mesura, no van mancats de seus econòmiques,
Igual m'estic fent un salvatge capitalista, o potser ho he sigut sempre però... la pela és la pela no? Potser voldriem el pa sencer, però la realitat és que no en tenim ni les molles....
I canviant radicalment de tema. Els qui vivim prop del Parc de l'Albufera, o del que queda d'ella, notàrem ahir eixa oloreta a palla d'arròs humida. Mmmmmm, se m'oblidava que este mes de Setembre, o preoctubre segons la meua proposta, té alguna que altra cosa positiva.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

hola!

ahir feia olor a humit al barri de sant Isidre a valència. em vaig adonar i em va semblar estrany ja que almenys la tronada que es veia, hi era molt lluny del barri... potser per sagunt.

té que vore l'olor amb l'albulfera?? potser ahir van escomençar a omplir d'aigua els camps d'arrós??? no sóc llauraor , aixi que ni idea.

és només un dubte ^^

salut i enhorabona pel blog ^^

Toni

Pere Fuset ha dit...

Ara després li preguntaré a l'enginyer agrònom. Crec que és més bé que comença a secar la palla. Però ho confirmaré prompte. paraula.

Anònim ha dit...

És temps de sega de la palla de l'arrós...

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com