divendres, 2 de desembre del 2005

Una Nit Freak no la té qualsevol


Com totes les nits sopí, per la d'ahir fou una nit d'eleccions a la Universitat de València. Amb l'entrepà i les braves de la festa del BEA venia també la sangria.. i això té unes conseqüències que es paguen cares. Això sí, acabí xarrant sobre la nació, les banderetes i altres sudokus valencianistes amb Jordi. No n'hi ha manera, de moment, de fer-lo del BLOC JOVE... Ell s'ho perd.. (i altres s'el guanyen!), això sí, sempre puc tirar mà de fotos compromeses... No és una amenaça, és una sort.
I parlant de fotos... hui m'han donat les de Londres. Finalment no hi ha video del discurs al "no res "que vaig fer a l'Speaker's Corner de Hide Park. Si cal ser freak cal ser-ho fins a les últimes conseqüències.. sense complexos que deia aquell.. El que si vos puc oferir són les imatges d'una cabina telefònica londinenca "tunnejada". Altres millor me les quedaré per mi, com a mínim de moment.
Sobre això de l'helicòpter... deixem que els dels típics ciberacudits d'esta malèvola societat facen el seu treball. Pel moment ja he sentit que Acebes parla de diverses vies d'investigació, tot i que tot apunta al tripartit català. Tal i com estan les coses és quasi quasi suficient per a creure-s'ho, no del tripartit que sí d'Acebes. Veges tu com està el pati.
Postdata: Eduart Punset, si em llegires et diria que t'admire. Com no ho fas simplement ho deixaré escrit.

3 comentaris:

Jordi Julià ha dit...

ieee Pere, eixes fotos vull que rutlen! (però a mi eh xD)

Bé, interessant croniqueta, no tant com els cronicons medievals que m'apassionen més però bé :P

I sobre lo del BLOC, més difícil m'està resultant a mi fer-te de JERPV. SAlut!

Alae ha dit...

Mitjançant el blog de Jordi he anat navegant, botant de blog en blog i, la veritat, hi ha pocs que puga afegir als meus "favorits". M'he marejat veient les coses tan rares que escriu la gent! Però amb el teu no m'ha passat, pense tornar.

Pere Fuset ha dit...

Jordi, et passaré eixes fotos...

alae, jo tb he visitat el teu blog, l'inclouré entre els preferits. Agarrar el tren cada matí no només té recompensa per a tu sinó també dona fruits a la blogosfera. felicitats.

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com