dijous, 26 de gener del 2006

"Hit parade" de la demagògia

Que el PP diga que el PSOE ha donat un gir catalanista per defensar la rebaixa del 5% i defensar la redacció actual pel que fa a la llengua és quelcom que ja hem comentat amb anterioritat a este blog.

L'episodi per estúpid suposaria un absurd... de no ser per qe troba qui li tire un cable. No parle ja de RTVV, gestionada com un gabinet de comunicació més (el més important) del PP valencià. Parle de la premsa afí al PP que pareix voler anar més enllà encara. En Panorama Actual ja he vist alguns titulars que feien por , però ara a Las Provincias he vist el titolar "namber-uan" pel que fa al intent de manipulació mediàtica:

Uno de los partidos que respalda los cambios del PSPV quiere la muixeranga y quitar la franja azul

Després d'açò no se si es paga la pena fer més comentaris.

-Que el PP i el seu fidel holding mediàtic (no cal saber molt per conèixer els motius pel qual és fidel) no tenen vergonya és una obvietat.

-Que el PP trau partit de manera esperpèntica d'alguns posicionaments per a generar la sensació d'una "fantasmagòrica amenaça constant" de la que ells són la única "salvació" és una altra.

I que algú em diga després que açò de les identitats és una qüestió secundària a terres valencianes... si és la clau im-política de tants i tants...

Si algú és capaç de dir alguna altra obvietat relcionada amb el titolar que ho faça sense por.
A mi de tant obvies se m'escapen...

1 comentari:

Lino Moinelo ha dit...

Amic, açí tot el món parla que l'atre és l'enemic i yo sóc el salvador, però la veritat és que el unic que ha canviat de posició és el psoe. Lo restant de la meua opinió crec que ya la saps
un salut

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com