dijous, 17 d’agost del 2006

Muuuuuuuuuuuu!

Calcule que prop d'un 30% dels lectors i lectores del blog seran no-heterosexuals, e´s a dir, homosexuals o bisexuals. La xifra és un calcul mental i l'estadística està esbiaixada per un fenòmen, digne d'estudi, com és el d'homosexualitat i nacionalisme: el cas valencià.
La resta serà gent poc o no res homòfoba, que com a molt somriurà a l'escoltar algun acudit sobre mariques...
Potser per tant que siga prescindible ficar-vos el següent enllaç però la campanya de www.borndifferent.org m'ha fet especial gràcia i donat que l'actualitat política està prou avorrida i la meua personal he decidit reservar-la per a altres àmbits més privats, he pensat que podria ser interessant fer-hi esment.
I pregunteu-vos, si s'escau... When did you choose to be straight?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre m'han encantat les estadistiques i percentatges de qualsevol tipus, mira, un que és així de rar (com el 12% de la població XDDDDD )

una pregunta, els no-heterosuxuals han de ser per collons homosexuals o bisexuals? que no coneixem amebes i altres éssers estranys a dues potes per ahi?

La volta al treball, que em deixa el cervell d'orxata i acudit fàcil...

Xavier López ha dit...

Els no-heterosexuals no ténen per què ser homosexuals o bisexuals, també estàn els a-sexuals com a apartat en el que podem incloure la major part dels visitants del teu blog... i també a tu, Pere...XDD

joanlluc ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
joanlluc ha dit...

Doncs no em crec eixa teoria, o almenys no exclusivament la biològica, justament este més he escrit un article parlant sobre Queer as Folk a www.redmagazine.net també recomane l'enllaç sobre el concepte Queer

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com