diumenge, 8 d’octubre de 2006

Felicitats als valencians i les valencianes

Estic rebentat, anit tinguèrem boda, la d'Artur amb la seua ja esposa. Enguany s'ens ha casat un exsecretari tècnic, un exsecretàri d'organització i i un exsecretri general del BLOC JOVE. I trobe que no és casual que ho facen en 2006, doncs el 2007 és un any molt carregat i és indubtable que la vida de molta gent que participa activament del valencianisme polític està inluida pel calendari électoral.
He descansat una miqueta i no volia posar-me a currar en els preparatius del concert sense abans felicitar-vos pel 9 d'octubre i recomanar-vos que participeu activament en tots els actes organitzats amb motiu del dia nacional dels valencians i les valencianes. El nostre aniversari col·lectiu. Sobre això parlarem més amplament a un article demà, que si no m'enganye eixirà a l'especial del Levante.
Els enamorats i enamorades recordeu que el 9 d'octubre és també el nostre dia per la festivitat de Sant Dionís. Supose que molta gent ja tindrà preparada la piula i el tronador per celebrar-ho com toca. Els qui no ja sap que pot fer-ho virtualment des de www.valencianisme.com
I si teniu oportunitat passeu pel concert que el BLOC JOVE organitza a la Ciutat de València esta nit, amb Sva-ters i la Gossa Sorda, per celebrar el nostre dia i reivindicar la necessitat d'un canvi polític. I és que no ens cansarem de dir-ho.. cal un canvi polític, profund, real, i efectiu al nostre país. Un canvi que només arribarà de les mans del valencianisme polític.
Gaudia del nostre dia per excel·lència.