diumenge, 8 d’octubre del 2006

Felicitats als valencians i les valencianes

Estic rebentat, anit tinguèrem boda, la d'Artur amb la seua ja esposa. Enguany s'ens ha casat un exsecretari tècnic, un exsecretàri d'organització i i un exsecretri general del BLOC JOVE. I trobe que no és casual que ho facen en 2006, doncs el 2007 és un any molt carregat i és indubtable que la vida de molta gent que participa activament del valencianisme polític està inluida pel calendari électoral.
He descansat una miqueta i no volia posar-me a currar en els preparatius del concert sense abans felicitar-vos pel 9 d'octubre i recomanar-vos que participeu activament en tots els actes organitzats amb motiu del dia nacional dels valencians i les valencianes. El nostre aniversari col·lectiu. Sobre això parlarem més amplament a un article demà, que si no m'enganye eixirà a l'especial del Levante.
Els enamorats i enamorades recordeu que el 9 d'octubre és també el nostre dia per la festivitat de Sant Dionís. Supose que molta gent ja tindrà preparada la piula i el tronador per celebrar-ho com toca. Els qui no ja sap que pot fer-ho virtualment des de www.valencianisme.com
I si teniu oportunitat passeu pel concert que el BLOC JOVE organitza a la Ciutat de València esta nit, amb Sva-ters i la Gossa Sorda, per celebrar el nostre dia i reivindicar la necessitat d'un canvi polític. I és que no ens cansarem de dir-ho.. cal un canvi polític, profund, real, i efectiu al nostre país. Un canvi que només arribarà de les mans del valencianisme polític.
Gaudia del nostre dia per excel·lència.
Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com