dijous, 19 d’octubre del 2006

Política?

Ho parlava amb algú l'altre dia, la clau per a la majoria absoluta del PP és que no fan política. No, senyors i senyores, en este país no hi ha política, almenys no a les institucions. Això de la política és una cosa molt roina, que els nostres governants no fan. !Quita quita! ¿Politica?"
I alhora, en realitat, tot és política banal, subtilment presentada de manera natural, com si es tractara d'una pluja, que cau aigua, per que ha de caure. Les coses són com el PP vol que siguen per que no poden ser d'altra manera, i ja s'encarreguen a Burjassot, a la seu de RTVV, de que així siga vist i percebut. PP és Generalitat. No hi ha polítics al front de la Generalitat, només fora, a l'oposició. Al Palau de la plaça de Manises, no hi ha política, no n'hi ha... i per això les preguntes dels periodistes són absolutament inncessàries. (Els periodistes ja se sap.. també juguen a fer política... traidors!) Els periodistes han de fer preguntes als polítics... no als salvadors de la pàtria.
Per això Rita no és una alcaldessa, no és un càrrec polític. És com el Micalet, la porta dels apostols o Santa Caterina, un element més de la ciutat de València, de la que, per cert, ja es fan sourvenirs. I bonics, tot siga dit.
I el PP, com dic, no és un partit polític, és un grup dessignat per la natura per a regir els interessos, d'esta, nostra Comunitat. Ells són l'estat (en este cas la pàtria... xica) i quin bon valencià va a a estar contra la pàtria? Els dissidents, els crispats i els polítics, que volen fer de tot per fer-los fora, per a poder polititzar-ho tot. per que no són democràtes, la política és antidemocràtica, per que democràcia és un xec en blanc i declarar-se apolític.
I la gent no vol política. No la bona gent, la política és roïna i la bona gent és... bona gent.
El debat és política, i la política tot i que a les facultats ens ensenyen que és gestió de conflictes, deu ser en realitat, una font de conflictes. I qui vol conflictes? Els polítics, que són, recordem-ho, els qui volen polititzar-ho tot. No política, no conflictes.
(SIC)... per si calia...
Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com