diumenge, 14 de gener del 2007

Vosaltres direu.

Fa una estoneta he parlat amb el meu amic Gonçal que ha refusat "fer-se una ràpida" amb mi puix anava molt liat amb les Cròniques. Ell que és llicenciat en filologia i un expert en estes coses dels blocs/gs potser estarà pensant en obrir-li un compte en blogger al propi Jaume I. .. ves tu a saber! En qualsevol cas em cridava per vore si tenia pensat anar a la presentació del disc de Soul Atac, que serà en el Loco Club de València , dissabte 20 de gener, a les 22:30. (No deixeu d'anar!!!)
Ha aprofitat l'avinentesa per tirar-me per cara la deficient actualització d'este espai. Ja he explicat en alguna ocasió que escriure quan no tens res a dir és tonteria però que a més a més he estat una miqueta liat. En tot cas hui tenia pensat escriure sobre un fet que m'ha mosquejat una miqueta.
Amb nocturnitat i ociositat passí ahir pel Carme (en realitat per Velluters, que no és ben bé el mateix) quan abans de girar la cantonada de Ca Revolta comproví que encara romanien penjats els cartells de la campanya Adéu PP, amb el lema tu diràs. Tenia certa curiositat per vore si en esta ocasió els agents municipals havien rebut la consigna màgica de fer-nos desaparèixer del mapa com havia passat en altres ocasions, o si alguna discoteca ens ocultava les idees publicitant alguna festa de cap de setmana. Però no, no havia estat així.
Els cartells no s'havien lliurat de la mutilació però havien estat altres els autors. Uns cartells de la campanya de Maulets contra l'especulació i pel dret a l'habitatge havien tapat el nostre logo, lema i pàgina web. Al costat uns grans cartells ja desgastats anunciaven l'arribada del circ a la ciutat, amb els seus lleons, cocodrils i resta de besties i romanien intactes... Un descobriment que em porta a la memòria l'intent frustrat de penjar un cartell , on s'anunciava el concert de falles d'Orxata Sound System, al Terra, centre d'esta entitat que ara està amenaçat per la mateixa especulació.
Potser alguna gent que passe per Velluters i es mire el cartell de la xica amb la samarreta de l'Adéu PP i es preguntarà qui organitza eixa campanya, què denunciem i on pot trobar major informació. Per a què els i les lectores d'este bloc no tinguen el mateix problema amb la campanya de Maulets ací teniu un vincle directe.
Vosaltres direu... però deixeu-nos dir també a la resta que no costa tant..

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Entre amics, coneguts i familiars, les males jugades dolen més. A mi em passà el mateix, quan les darreres eleccions sindicals vaig comprovar com uns cartells d'UGT tapaven uns cartells de l'STE-IV, el meu sindicat, malgrat que hi havia, al costat, lloc de sobra per penjar-los.
Hi ha qui no pot soportar els altres, i solen representar nacionalismes represius, tinguen poder o no.

Xavier López ha dit...

Després eixos que tapen o arrenquen cartells d´altres són els que pregonen llibertat, solidaritat, camaraderia, no a la manipulació i tantes altres coses que queden molt bé als comunicats oficials. Quina llàstima que després molts no practiquen les consignes.

Àngel Pérez ha dit...

L'Esquerra Independista del País Valencià encara li fa falta una bona cogudeta, ja que aquests actes "d'atac". No ens beneficien ni a d'ells ni a nosaltres.
És una llastima però així són ells.

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com