diumenge, 29 d’abril del 2007

El paradís dels nyespros

Camí cap a Callosa sentia per tercera vegada (en un dia, i en tota la vida) el nou disc d'Obrint Pas. Ferran se l'ha comprat pel matí i ens l'hem ficat a un cotxe conduit per Albert i en el que Ferran, Llúcia, Morera i servidor ens traslladavem cap al concert de la primavera del canvi.
Cadascú ha triat el seus temes preferits i hem arribat a la capital del nyespro per a mongtar pancartes i fer posessió dels nostres llocs de curro per a la nit. Estar al valencianisme polític té eixes coses, igual estàs fent notes de premsa, que agarrant una pancarta, redactant el programa o venent tickets a la porta d'un concert. Xavi Sarrià i els seus ens avisen a l'entrar que només ens tocaran 5 temes del nou disc... millor!- li dic- així ens doneu temps a aprendre-nos les lletres. efectivament la gent ha vibrat d enou amb la flama i altres greatest hits dels de Benimaclet.

El resultat ha estat una nit fantàstica sobretot per als que han pogut pegar bots davant l'escenari. Quin curro per a la gent de les barres i les entrades!! Encara m'ha dit algú que estic massa seriós en estes coses.... Estic cansat els responc i com diu Morera, no puc deixar de tindre el cabet en la faena, pensant en els darrers detalls de la campanya que queden per tancar. La festa però me la pense pegar el proper 27 de maig per la nit, ja siga a ritme d'svaters, Obrint Pas, Antònia Font o ranxeres de Rocia Durcal com les que Albert em fica en algun dels nostres viatges pel país. Ajudeu-nos a mi i a altres a pegar-nos eixa merescuda festa... és un prec personal, aposteu pel canvi!

1 comentari:

Tagarinet ha dit...

Tenia intenció d'anar-hi, però el mullat del divendres a la Carrasqueta i el viatge al Cap i Casal del dissabte, me va cansar i furtar les ganes d'estar amb vosaltres. Serà en altra ocasió... (què enveja!).

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com