diumenge, 6 de maig del 2007

Ja n'hi ha prou d'antivalencianisme

Diuen que estan bé i els veig més afrontats pel injust tractament que van rebre en el jutjat de guardia (amb hablemeencristiano i menyspreu típics) que per la pallisa que els 4 elements antivalencianistes els van propinar prop del recinte del concert.
Conec molt bé a un d'estos companys i és possiblement una de les persones que més es creu tot açò del "valencianisme de construcció" com a via per a la construcció nacional del País Valencià, fonamentada en la suma d'adhesions i contrucció de consensos cap a un projecte de país.
Amb un posicionament d'esperit combatiu a l'hora que conciliador el meu amic , agredit per una panda d'imbècils salvapàtries, coneix perfectament com funciona , es nutrix i s'articula el discurs antivalencianista que té segrestat a alguns sectors de la societat valenciana. Anys de dedicació l'avalen. Ara coneix més de prop un dels seus efectes més nocius per a la nostra democràcia, la violència. Una vessant del populisme autòcton que ha acostat a este molt perillosament al feixisme, amb el que en massa ocasions fa tàndem en contra de la pluralitat ideològica, i sobretot del valencianisme de progrés.
Ell no està sol, té el suport de molta gent com la que podeu estar llegint este post pel que no cal parlar molt més al respecte d'esta idea. Tot i que mantenim discrepàncies ideològiques importants possiblement és una de les nombroses persones que assistiren a la manifestació d'ahir amb qui més coses compartisc i amb qui millor administre les diferències. Possiblement per que compartim una idea ben clara, cal desemmascar l'antivalencianisme amb més valencianisme, trellat i pedagogia. I també amb l'actuació de la justícia com la que confie es produïrà en els propers dies.
Per que Ja n'hi ha prou de moltes coses, però sobretot de tractar de cobrir de valencianisme davant els ulls de la societat valenciana alguna cosa que no ho és ni s'assimila. Llops amb pell de borrego...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Tota la meua solidaritat amb els agredits. Ja n'hi ha prou d'este terrorisme anti-valencià. No a la democracia de baixa intensitat.

Anònim ha dit...

Ja n'hi ha prou! Com ja li he dit a un dels afectats: "s'ha d'acabar ja amb la impunitat que alguns estan donant a esta colla d'imbécils" la meua condemna i solidaritat. Endavant companys, no ens faran callar no ens aturaran!

Anònim ha dit...

no a la organització terrorista GAV i el seu entorn que tots coneixem i la policia deuria de saber-ho son gent fan destroços i pintades en el mobiliari urba i molts locals, ideologia sectaria, agressions a les persones i coaccions màfioses. Ara més que mai, fem país, fem nació a prop de la gent, fem pàtria.

Plataforma ciutadana ha dit...

Reportatge fotogràfic en video

Anònim ha dit...

PERE DONA CANY ESTIC HASTA ELS OUS DE LES BURLES, DE LES AGRESIONS, DEL RACISME ANTIVALENCIA DE TOTA LA DRETA CAVERNICOLA , I DE TOTS EL COLONS INADAPTATS QUE VIUEN AL NOSTRE PAIS. CAP AGRESSIO SENSE RESPOSTA.

CANYA A L'OCUPANT

Anònim ha dit...

Pere, moltes gràcies! En moments així ú veu qui té al seu costat.
Bo, i als imbècils que tinguí el gust de conèixer el diumenge a la matinada, doncs res, que no em van a fer callar. Ja vos queda poc d'embrutar els nostres símbols amb la vostra merda feixista.
Gràcies, amic.

Anònim ha dit...

Si és que la por ho mou tot...Algunes corrents de la psicologia així ho apunten i en aquest cas es confirma... Tenen por, por a la veritat, al canvi, a l´avanç... Si no tingueren por no actuarien, es quedarien a casa remirant-se el seu drap però com que tenen por ens busquen, ens intenten ficar por, però no ho van a aconseguir.Jo tot açó ho visc prou perquè visc en un poble on els d´esquerres estem molt mal mirats. Ànim als companys que estem amb vosaltres!

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com