diumenge, 13 de maig del 2007

Un granet electoral

Amics i amigues em confessen que s'han desmoralitzat pels resultats de l'enquesta del CIS. A mi per contra m'ha afectat molt més un granet que m'ha eixit a la cara fruit dels nervis, l'estress o ves tu a saber què i que per les seues dimensions mereix ser batejat i inscrit al registre civil.
Sobre l'enquesta del CIS segons la qual el PP renova la majoria absoluta , l'amic Rafa Castelló ha fet unes molt bones reflexions que trobareu al seu bloc. Altres enquestes de les que tinc notícia avalen resultats ben diferents i si bé pinten un escenari de canvi totes donen un resultat molt ajustat pel que es preveu una nit electoral de molt de nerviosisme. Em quede amb una reflexió de Rafa i compartida per la resta d'analistes què han escrit al respecte, tot dependrà de la participació. A major mobilització més difícil ho tindrà el PP per revalidar la seua majoria absoluta.
Res nou per tant en l'horitzó. Si de cas incidir en la necessitat que cap vot es quede a casa el proper 27 de maig ni tampoc que el partidisme ens faça perdre l'oportunitat de dir Adéu PP. Per aconseguir-ho hem de treballar per què la utilitat del vot siga perceptible per qualsevol.
El nerviosisme del PP, que és clarament perceptible per qualsevol sense massa esforços, és un bon indicador de com poden anar les coses. No cal per tant patir sinó esforçar-se al màxim per a que el proper 27 de maig els servicis públics, l'economia productiva, les oportunitats i el benestar guanyen la partida a la corrupció, la crispació, l'especulació i el pa i circ del PP.

8 comentaris:

En Muntaner ha dit...

Hola Pere,

Trobe molt encertades les teues paraules. Malgrat que tots ens hem vist d'una manera o altra "afectats" per allò que diuen les enquestes, pense que és absurd que, en comptes de fer possible el canvi, ens quedem plorant davant el nostre ordinador.

No tinc cap dubte que el resultat serà molt ajustat, però menys encara dubte que no tinguem l'oportunitat de fer fora el PP de les institucions valencians. El canvi el tenim en les nostres mans, de nosaltres depén. Ànims a tots, que ens hi jugem molt!

Perquè Ja en tenim prou, diguem Adéu PP!

Anònim ha dit...

Estic segur que farem fora al PP el 27 de maig, la veritat és que l'enquesta és un poquet desmoralitzant, però de les enquestes no et pots fiar mai.
1er Objectiu el 28 de Maig: Fer fora a Lluís Motes

Anònim ha dit...

La Vanguardia ha publicat una enquesta hui que també dóna majoria absoluta al PP, però a Compromís una forqueta de 9-11 diputats (més millor, però encara insuficient per fer fòra al PP).
De totes maneres, recordem que les votades properes van a portar a les Corts diputats nacionalistes i això 20 anys després, que es diu prompte.
Treballem pensant en això, quants més siguem més diputats valencianstes tindrem a les Corts.
Una forta abraçada a tots els que esta treballant en la campanya del BLOC.
Una coseta: a Sueca s'està molt a prop de guanyar i això portaria a Baldo (un polític molt interessant) a l'alcaldia del poble del Mestre Serrano i de Joan Fuster.

Anònim ha dit...

L´estadística no és cap ciència exacta... El que sí que és exacte és que el País Valencià necessita una renovació (com les unitats de Metro València) profunda i ideològicament ben estructurada i això passa per una opció que mire cap al progrés sense perdre de vista el passat i tinguent en compte les opcions de present.

Com sempre dic: ànim i endavant. Tots junts podem. Esteu fent una campanya magnífica i ho sabeu.

Anònim ha dit...

Ei, Pere, enhorabona pel bloc (l'acabe de descobrir).

Entre totes i tots, el canvi és possible. Les enquestes no voten; votem les persones. No és hora de desmoralitzar-se sinó de contagiar la il·lusió per tindre unes institucions en mans valencianes, honestes i treballadores.

Endavant!

Anònim ha dit...

No entenc com dieu Adéu PP i manteniu pactes de govern municipal amb ells. Es tornaran a repetir? Cregeu que la vostra campanya és creïble i coherent?

Pere Fuset ha dit...

Gràcies a tots pels ànims però sobretot pel treball que esteu fent per assolir els objectius que ens hem marcat des del valencianisme polític. Al company o cmpanya anònim, si vol una resposta.. necessite que em cite els casos als que fa referència... fes esment d'ells i ho parlem.
Trobe que la campanya que estem fent des del BLOC JOVE és coherent i vull pensar que també encoratjadora...

Anònim ha dit...

Sí que és de veres que el granet de Pere en la cara era més preocupant que les enquestes del CIS. De fet quan el vaig vore li vaig parlar de vosté!!!!

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com