dissabte, 21 de juliol del 2007

Reformes

No puc tindre un estiu normal? Mentre algun que altre amic fa el camí de Sant Jaume o troba a faltar la música en valencià des del propi recinte del FIB , a servidor li toca quedar-se de guàrdia mentre obrers, llanterners i perits defilen per casa, D'alguna o altra manera açò servirà per mantindre la desconnexió pel que ja em perdonareu la gent que esteu pendent de rebre respostes telefòniques i electròniques...
Així i tot ahir fèrem Coordinadora Nacional del BLOC JOVE on convocàrem una propera Assemblea Nacional d'eixes que tenen un ordre del dia intens entre el que destaca la convocatòria del nostre proper Congrés. Cada dos anys la militància ens reunim per renova els organs de representació i coordinació, revisar els estatuts que regixen el nostre funcionament, marcar un caminet a recòrrer mitjançant les ponències i fer algunes altres d'eixes cosetes tan necessàries per a mantindre actualitzada la nostra proposta política.
Enguany trobe que la celebració d'este congrés blocjover cobra especial rellevància i ha de suposar, almenys en la meua opinió, una transició cap a una nova concepció de les joventuts del valencianisme d'esquerres. Ara, pense, ha arribat l'hora de fer més i millor política. Política de baix cap a dalt, de proximitat, encoratjadora i ambiciosa alhora que possible, política feta per joves i per a joves, política del dia a dia, de la quotidianitat de les xicotetes coses i també de les més complexes. Política de mocions, propostes , lleis, notes de premsa però també de carrer, concert, manifestació i activisme.
Amb la representació institucional a les Corts i a nombrosos ajuntaments, en una fase de consolidació i creixement social pense que és moment de reforçar-nos al màxim , invertir tot el possible en la formació de la nostra gent, teixir una gran xarxa de complicitats per tot el país i , sense complexos, practica la política tal i com nosaltres l'entenem.
Abans del congrés, on l'equip coordinador triat tindrà l'oportunitat de dur a terme les reformes que consideres necessàries, esta Coordinadora ha de posar en marxa ja algunes missions. En això estem,: implantació, comunicació amb els simpatitzants, assistència als regidores i regidores joves i de joventut i el control de les polítiques de joventut dutes a terme pels nostres diputats a les Corts Valencianes. Poca broma que ja no estem parlant només d'enganxines i cartellets.
D'entre les d'albanyileria i les polítiques em quede amb el segon típus de reformes. Això sí, totes dues necessiten igualment previsió, pressupost i ganes. I personalment en tinc moltes... almenys en este terreny.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molta força i tot el meu suport en aquest camí, treballant junts i be, tot pot anar millor i aconseguir moltes coses. La joventut comptem, sóm el futur del nostre poble.
Tot el meu suport per a que açó vaja el millor posible, un militant del BLOC que está per al que necesiteu, ara comensa un nou periode, més serios, i en el que cal ser responsables i fer el treball ben fet, pendre decisions que poden ser bones o no tan bones en un futur, i que ara es el moment.
Molta força i ara es el moment. Estem per al que necesiteu. Militant del BLOC a l'Alcoià-Comtat
Vicent Català

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com