diumenge, 29 de juliol del 2007

Wah yeah!

Que Miquel Notari, de Vila-real, aparega amb la motxila a les esquenes per Dénia amb motiu del Rock a la Mar és fins a cert punt una sorpresa. Que també ho faça Miquel Torres de Castelló ho és una miqueta més. Tal i com bromege amb ells el darrer cap de setmana de juliol una ratlla trenca el país. La meitat nord es desplaça cap a l'Aplec dels Ports, la meitat sud cap al Rock a la Mar. Enguany en el nostre particular i estiuenc "Tu a Boston , jo a California" calia sumar el Gandia Beach Pride organitzat per CLGS. Així doncs ahir blocjovers i blocjoveres ens repartirem una vegada més pels Ports, Safor i Marina Alta amb moltes ganes de reivindicar i passar-ho bé.

Per tercer any consecutiu optí pel "Kalamar" front a la resta d'opcions. Si li sumem els anys d'Almadrava Rock- amb una tradició perduda amb l'arribada del PP a l'alcaldia d'Els Poblets- l'aposta és encara més clara. Enguany el cartell de dissabte amb Antònia Font i Soul Atac obligaven la presència encara que fora dormint poques hores al cotxe d'Amparo. L'acollida de Tere, Toni, Dimas, Vicent Xavier Contrí i la resta de l'equip d'organització del festival fou molt d'agraïr, i la perspectiva des de la qual presenciàrem el concert senzillament impagable. Un festival així és possible gràies a la iniciativa d'una gent meravellosa i una regidoria gestionada pel BLOC. Podem traure pit per açò i ho hem de fer.

La visita al sud fou incompleta i Jaume Lloret de la Vila-joïosa deu estar mosca amb tots aquells que hauriem volgut acompanyar-lo entre Moros i cristians iper raons diverses no ho hem fet. en la meua defensa tinc que les obres continuen a ma casa. Potser no són tan profundes com les del Metro L4 que han tallat el tunel de les Germanies a la meua Ciutat de València, però a escala, són igual de molestes.

Si com jo heu estat en alguna d'estes mogudes estiuenques feu el favor de descansar i hidratar-vos. per que encara queda molt d'estiu per davant...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

En primera, em pareix una manca d´organització el fet que tres actes tan importants s´hagen fet en les mateixes dates...

I en segona i última, informar-te que les obres no són de la línia "L4" si no, L2 (Bailén- Natzaret)...ais que poc coneixes la teua ciutat!

Força amb les reformes.

Anònim ha dit...

Per cert, el nom oficial de la nova línia en realitat és el de T-2 :P

Anònim ha dit...

Una pena, per motius familiars no puguí anar ni al Rockalamar ni al Ports... espararem pròxims aconteciments(concert BJ a Octubre), al menys el meu company de partit Santiago Rosado va anar per mi hehehe.

FES-TE SENTIR!!
TORNEM AL TARONJA!!

Albert Miret Ballester ha dit...

Jo tampoc però espere que l'any que ve puga anar o bè a l'Aplec o al Rock a la mar.

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com