divendres, 28 de setembre del 2007

Ara Santi?

Ahir li va tocar a Santi Rosado, el nostre candidat a l'alcaldia de Mislata. Com cada vegada que algú, membre de la nostra organització o no, és víctima d'agressions feixistes em plantege la mateixa pregunta. ¿Què podem fer?.

Hem realitzat denúncies a les comissaries, ho hem denunciat també públicament davant dels mitjans de comunicació i fins i tot vaig tindre l'oportunitat de reunir-me amb altres companys i companyes de joventuts polítiques progressistes per a traçar una estratègia conjunta i traslladar la nostra preocupació comú a la Delegació del Govern. Ens va rebre i ens va assegurar que "estamos trabajando en ello". No tinc el més mínim indici de que siga així.

Potser no es puga ser molt més originals, potser no hi haja cap resposta màgica que garantisca que demà no serà un altra persona l'agredida per algun o alguns descervellats feixistes. Fins i tot potser que una autèntica voluntat d'acabar amb estes agresions per part de la policia o la justícia no siga garantia absoluta... però ..carai, qué mínim que posar-li voluntat! Què menys que treballar?

Santi sap que compta amb tot el meu suport personal , amb el de la resta de membres del BLOC i BLOC JOVE i amb el de molta altra gent. S'ha guanyat el nostre afecte per la seua sempre desinteressada i sincera ajuda, i us assegure que no és parlar per parlar. Però més encara sap que no ens anem a quedar callats i callades veient com el feixisme actua impúnement davant la impassivitat d'un govern que es diu socialista. En el seu moment ja li vam demanar al subdelegat del govern "tolerància zero" amb este típus de violència política que patim al valencianisme. Ara simplement em conformaria amb que fera el seu treball o, si no està capacitat, que l'abandone i presente la dimissió.


3 comentaris:

Jordi Eduard ha dit...

Tota la meua solidaritat des de Brusel.les, seguiu lluitant per la nostra terra com fins ara, braços, espatlles, mans i ments no us faltaran al vostre costat.

Anònim ha dit...

És molt trist q una injustícia com esta no meresca ni tan sols una denuncia a la pàgina oficial del BLOC, q hem de fer? callar? doncs jo no estic d'acord, Pere et pregue (i crec q ho faig en nom d'un bon grapat de valencianistes) q faces tot el q estiga al teu abast per a q este fet no passe inadvertit. Gràcies.

Albert Miret Ballester ha dit...

Estic d'acord amb el que has apuntat Amadeu, per sort ja està ficat però trobe que ho haurien d'haver penjat fa dies.
Esperem que d'una volta per totes es prenga este assumpte i no es deixe passar.
Ara es vol fer un pla contra la violéncia de tot tipus; pel que he vist no es fa referéncia als actes bandálics que atempten contra la llibertat d'expresió.

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com