divendres, 19 d’octubre del 2007

Adéu Pla

Pla ha plegat per no haver pagat una factura - un poc cara, això sí - a una constructora que li havia fet el favoret de reformar-li el piset. (ai colló, quin piset!) I ho ha fet perquè la premsa amiga - el polanquisme que diu "Don Fedeguico" - ha donat la notícia en portada parlant d'escàndol.
No cal ser molt mal pensats per a relacionar, com ja fa bona part de la blogosfera valenciana, este fet amb les pressions internes, i tot plegat fa una mica de "juju" de pensar com se les gasten al PSOE. Al final, tot siga dit, Pla ha actuat amb decència fent allò que d'altra banda va estar incapaç de fer el passat 27-M i veient per on bufa el vent no és extrany que s'haja acomiadat de Camps agraït per la seua actitud durant estes difícils 48 hores.
Ara, els cal aire nou i gestora... i qui millor que Joan Lerma per a encapçalar-la? Joan Lerma? Sí, sí, Lerma! Aquell home que ara pareix l'Aüelo Colomet (personatge del Corpus valentí) i que quan fou president, - jo era ben nano - , confonia amb el mateixíssim Jaume I.
Algú s'imagina "El Mundo" donant en portada informació sobre Terres mitíques, IVEX i altres perles similars? I a Zaplana dimitint? Doncs ara posem a cadascú al seu lloc... Pla a sa casa i Camps en la de tots. Per que Camps, almenys de moment, es queda. I ni tan sols està nominat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I benvingut Jorge Alarte.

Anònim ha dit...

Hola Pere. No té res a veure però aprofite: saps què passa amb val.com? Salutacions.

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com