dimarts, 13 de novembre del 2007

Mandatariades

L'article ¿Por qué no se calló? , publicat al Levante-El Mercantil Valenciano, m'ho posa fàcil en l'intent per no haver de triar entre mandatari a defensar entre Zapatero, Joan Carles "palito", Chavez i Aznar... i a més a més confirma l'existència d'un mite similar al Yeti o el monstre del Llac Ness com és la figura del republicà joancarlista entre els quals, tot siga dit no m'incloc.

No crec que siga excessivament original posar de manifest que amb l'esketch de l'altre dia, més propi d'"Escenas de matrimonio" que d'una cimera iberoamericana, guanyaren tots els agents implicats. Aznar per ser defensat per ZP davant els atacs del president Chavez, el rei espanyol per defensar a Aznar en un moment en que la seua imatge està més que socarrada (.. sí, humor hilarant), Chavez per tindre un minut més de glòria populista en un moment de crisi i de possible canvi constitucional, i ZP.. perquè una vegada més mostra el seu suposat tarannà com a programa polític amb les eleccions espanyoles al girar la cantonada.

Amb tot el més positiu de la situació serà que els espectadors de Polónia (també els que ho fem pel youtube) podrem gaudir amb tota seguretat d'algun enginyós gag relacionat obra dels fantàstic equip de guionistes i actors de la televisió catalana. I jo insistisc... per a quan un Valònia??

6 comentaris:

Nelo ha dit...

exijo.. exijo.. sí, pero exijo res... (i que no li deixaven parlar al pobre home...)... jo veig Pulònia per TV3 muajaja.

Anònim ha dit...

hmmm... un momentin,(que se aplique el cuento) de acuerdo, (digaselo a él), QUE TE CALLES YA!

"crisi", tan sols estan en la campanya del sí o no per la reforma de la constitució no és per a tant, home per la oposició que és més que res els mass media; els van a llevar el xiquets, la casa, el cotxe, la vida, la democracia si s'aprova com sempre amb mesura i bons aliments i tot per una base legal com si fora la biblia. Tot mentides. Allí ensenyen la constitució i se vota, ací al País Valencià el nostre estatut ni s'explica ni se vota, ni és coneix.

Rosella ha dit...

jo amés de polònia també escolte el programa "problemes domèstics" qràcies als més de 50 km en cotxe que faig cada matí de casa al treball i la veritat és que tampoc té desperdici!!!

Anònim ha dit...

Ie qui és ANÒNIM? (destapa't!)

Ho ha deixat molt clar.


Salut Pere. Que la PORROTERÀPIA no falte i DORM 8 hores diàries; que sense tu el Bloc Jove no seria la meitat del que és.

T'estimem

ANDREU FABREGAT BERNAL
Militant del BJ València Ciutat

Xavier López ha dit...

De moment tens "Gent de Tárrega" que és igual de divertit, pots arribar inclús a plorar...

Anònim ha dit...

hola andreu, no vull, ho sent l'anonimat és legitim. Jo tan sols dic que al nostre país no sabem res d'una cosa anomenada reforma d'Estatut, és a dir que l'ocultisme del nostre govern (Camps & cia, PP CORP.) i la oposició del PSOE és clara.

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com