dissabte, 23 de febrer del 2008

Fes un bot útil!


Comença la campanya electoral i amb ella el BLOC JOVE destapem la nostra crida al BOT ÚTIL! Un bot per sobre del bipartidisme i del centralisme, un bot del valencianisme a Madrid, un Bot amb B de BLOC-INICIATIVA-VERDS.


Ahir vam presentar la campanya a València amb Isaura Navarro com prompte passarà en altres comarques del país. La presentació ha estat un èxit de convocatòria. Serà una campanya modesta, que emprarà les noves tecnologies (web, blog, youtube, fotolog..); amb un material cuidat (xapes, cartells, díptics); que s'acostarà als centres educatius, a les festes populars, a les zones de marxa, i que tractarà de provocar per a com de costum cridar a la joventut d'esperit inconformista i crític.


Hem cercat una metàfora visual com la del parkour per tal de convidar a superar els obstacles que la joventut valenciana tenim al davant. No ens conformem amb demanar el vot com fan la resta de joventuts polítiques. Volem una actitud de vitalitat, d'energía, de valentía amb el país. Front a la tensió del bipartidisme PP-PSOE les joventuts valencianistes preferim tensionar els nostres musculs per a que el bot siga ben alt, i ens traga de la invisibilitat.


Així doncs si s'animeu podeu difondre el nostre missatge, les nostres propostes, els nostres recursos. Des de blogs, des de fòrums, des d correus electrònics, amb comentaris al youtube, per sms, penjant cartells, repartint flyers, posant xapes... trobeu la vostra manera i tireu-nos un cable per a que el proper 9 de març el nostre país faça un vot útil.


No hi ha obstacle insalvable quan estem units.I per l'ambient que es respirava este matí a la seu electoral units no només som més... també som millors.


4 comentaris:

En Muntaner ha dit...

Hola, Pere,

No sabia que eixa campanya era vostra, de fet pensava que es tractava d'algun partit de Catalunya.

M'agrada el lema, encara que jo sóc més partidari d'una "iniciativa" com ara repartir condonets amb l'eslògan "folla't al centralisme".
Ah, no. Em sembla que eixa "iniciativa" ja la varen tindre uns altres, no?.

Doncs res, el dia 9 de març jo faré un vot i un bot útil, les dos coses. L'un amb v i l'altre amb b.
Per cert, molt graciós que un senyor que "patix" el betacisme com González Pons diga que els del PP són els de la v, mentre ho pronuncia com si fóra un b. Sens dubte, ell el més "balencia(no)" del món.

Salut!

Nelo ha dit...

Llàstima que per als que tantes agulletes ens provoca Botar, no puguem Votar el 9 de març.

Anònim ha dit...

com be has dit Pere, cal caminar molt, però, cap ajuda es poca, per aixó, durant aquest periode de campanya, el meu fotolog, passa a ser un fotolog de BLOC-INICIATIVA-VERDS, un blog on donaré a coneixer el treball diari, el camí que rafa climent, per alacant va treballant i junt amb ismael i Paco, van recorreguent les comarques del sud fent campanya. isaura te el seu fotolog propi i remolar...no se.

Ja que no podrem fer-nos escoltar molt per canal 9, fem-ho des de la red.

www.fotolog.com/els_banyets

Vicent Català

Jofre ha dit...

Hola, veig que ets dels que prefereixen la forma "blog" que la de "bloc". Potser t'interessaria participar en certa campanya: http://blog-no-pas-bloc.cogia.net/ Gràcies.

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com