dimecres, 7 de maig del 2008

Política 2.0: per a obrir boca.

Com haureu vist he canviat l'aspecte del blog i he incorporat uns quants widgets (en valencià artilugis). No seran els únics puix tinc ja seleccionats uns quants amb els que vull augmentar la interactivitat. Vull adaptar-ho a la política 2.0. Que què és això? Doncs per dir-ho d'alguna manera és la política no només de dalt cap a baix sinó també de banda a banda. Ës un concepte que m'encanta, en el que em sentisc molt cómode i en el que vaig a centrar la meua lluita al BLOC que com ja vaig dir on correspon, i presentant propostes per escrit, hem de millorar i molt la nostra estratègia de comunicació.
Com que tinc previst donar-vos molt la tabarra al respecte paga la pena que si teniu interés per donar-me corda us llegiu alguns d'estos articles a mode d'aperitiu.
Si d'ací un temps, algú no em mira amb cara de marcià quan dic que vull un BLOC 2.0 estaré satisfet.

5 comentaris:

BLOCJOVECalp_Admin ha dit...

Tens raò s'ha de millorar la estrategia de comunicació del BLOC, i ens cal aplicar tot el que has posat ahí i més.

Nomdedéu ha dit...

Això de la política 2.0 al primer al qui li ho vaig llegir va ser a
Carles Campuzano, um blocaire al que seguisc assiduament.
La veritat és que no ho entenc del tot, i l'altra veritat és que jo estic fent un esforç personal per intentar estar a bones amb això de l'era cibernètica. Em costa, he de confessar-ho.
Però jo que sóc un enamorat de la comunicació (a la que tant m'ajuda el meu bloc) he d'estar ben atent a totes estes innovacions.
Jo m'hi apunte, clar, conscient del temps que això reclama. Però aniré poc a poc, val?
Jo sóc d'una generació que pensava que després del MS-2, anava l'MS-3.
I encara ara em costa entendre les raons per les que un tio que es diu Gates va optar per batejar el seus sistema com Windows.

Rubèn Novoa i Arranz ha dit...

Gràcies pel link i endavant. Calen molts com tu a València!

Pere Fuset ha dit...

Al Calpí, els popers dies desenvoluparé una mica més l'slògan.

Enric , conec al Campu gràcies a una trobada del Tirant. La veritat és que a més de ser una persona molt sensible a la "quesito" (de trivial) valenciana és un referent de progrés i sobirania a CDC. I tu no t'apures que tot i que només siga per intuició eres si més no un polític 1.9

Novoa, tot un honor tindre't entre els meus visitants. Ja et contactaré més avant per que et seguisc i m'agradaria fer-te una proposta.

Òscar ha dit...

Pere!!!!

Vull tornar al País Valencià JA!

La veritat és que la meva relació amb el BLOC JOVE ha traspassat de molt llarg les relacions polítiques i han entrat en moltes persones en el terreny personal cosa de la que estic molt content. la sensació de baixar de l'estació i notar que estàs a casa en la teva gent és molt gratificant... A la vegada, políticament ja estem organitzant-nos tots els del bloc jove de Betxí per fer la inauguració del col·lectiu local.Desde la distància em vull implicar en el projecte local i en la política de baix cap a dalt...

Moltes gràcies per la invitació i per les teves mirades condescendents quan els tirava indirectes als de iniciativa...que conste que al final també acabo tenint bones relacions en ells eh? jajajaja

I vigila en el Novoa que es un pàjaro! jajajaja

Besets i altra volta gràcies per tot!

...i et recorde que encara tens pendent un fi de setmana a BCN per veure'ns a Rafa, a Oriol i a mi!

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com